Decizie SOC in Antena 1! Ce se va intampla cu “Danseaza printre stele”

Decizie soc in Antena 1! Celebra emisiune “Danseaza printre stele”, produsa de Mona Segall, ar putea fi mutata intr-o alta zi.

Trei editii! De atat a fost nevoie pentru ca mai marii Antenei 1 sa ia in calcul mutarea show-ului “Danseaza printre stele”. Schimbarea zilei de difuzare vine in contextul in care urmeaza doua duminici cu alegeri, iar “Danseaza printre stele” a fost depasita la distanta de rivalul Pro TV, scrie paginademedia.ro.

Citeste si: DANSEZ PENTRU TINE, LIVE: CONCURENTII DANSEZ PENTRU TINE, INTR-O EDITIE INCENDIARA!

Potrivit sursei citate, cel mai probabil show-ul va fi vazut la tv in ziua de marti, intrand astfel in concurenta cu emisiunea “MasterChef” de pe Pro TV si cu serialul Tradarea de pe Kanal D.

Oficialii Antena 1 au confirmat pentru pagiandemedia.ro discutiile pentru mutarea emisiunii “Danseza printre stele” de duminica, dar nu au precizat ziua si nici daca mutarea va fi definitiva.

Pe 2 si pe 16 noiembrie, in zile de duminica, vor fi alegerile pentru Cotroceni, iar televiziunile vor acoperi intreaga zi aceste evenimente.

Show-ul de dans, prezentat de Horia Brenciu, si produs de Mona Segall, a avut trei editii, de fiecare data clasandu-se dupa filmele de pe Pro TV. Ultima data, “Danseaza printre stele” a coborat pe trei, la nivel national, fiind depasit si de Kanal D.

CONCEDIERI IN MASA LA ANTENA 1? MONA SEGAL, REACTIE FULGER DUPA ESECURILE NOILOR EMISIUNI

Sursa foto: adevarul.ro