DECIZIE SOC luata de SEBASTIAN GHITA

SEBASTIAN GHITA  a luat o DECIZIE SOC in legatura cu una dintre principalele sale afaceri.  Aceasta hotararea capitala este legata de RETRAGEREA de la echipa de baschet CSU ASESOFT PLOIESTI, informeaza gsp.ro.

SEBASTIAN GHITA a luat ieri decizia de a nu mai finanta echipa sa de suflet, CSU ASESOFT PLOIESTI. Dupa 16 ani in care a investit in baschetul ploiestean aproape un milion de euro pentru fiecare sezon competitional, politicianul si omul de afaceri trece acum printr-o perioada mai dificila. In numai o saptamana, atat deputatul PSD, cat si fratele sau au fost acuzati de catre DNA de fapte de coruptie, asupra ambilor fiind declansata procudura de urmarire penala, noteaza editia on-line a Gazetei Sporturilor.

CITESTE SI: SEBASTIAN GHITA va ramane sub CONTROL JUDICIAR

“Am anuntat Consiliul Local si clubul CSU PLOIESTI ca ma retrag din sport”, a declarat SEBASTIAN GHITA. Pentru acesta, echipa de baschet din Ploiesti este una din marile sale iubiri, dar si realizari. In 2002, dupa doar patru ani de la infiintare, CSU ASESOFT PLOIESTI a promovat in prima divizie a baschetului masculin, iar doi ani mai tarziu, in 2004, dupa campanii de achizitii importante, a si castigat titlul de campioana, pe care nu l-a mai cedat de atunci decat o singura data, in sezonul 2010-2011, cand a pierdut trofeul in favoarea celor de “U” Mobitelco Cluj.

CITESTE SI: Sebastian Ghita se gandeste sa se retraga din Comisia parlamentara pentru controlul SRI 

Sursa foto: sport.ro