DECIZIE SOC: SEBASTIAN GHITA A DEMISIONAT DIN PSD: PONTA mi-a cerut sa plec!

DECIZIE SOC: SEBASTIAN GHITA A DEMISIONAT, vineri, DIN PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD)!

“Cred ca azi Victor Ponta este un altfel de lider care crede ca a inteles ce vor oamenii. Mi-a zis ca este de acord cu afirmatiile mele dar ca nu este potrivit sa am initiative personale. Am decis sa imi dau demisia dupa o discutie pe care am avut-o la el in birou”, a spus Sebastian Ghita intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv.

CITESTE SI: S-a rupt prietenia? PONTA: Sunt voci in partid care solicita despartirea de SEBI GHITA 

“Premierul a fost deranjat, si nu numai el, ca am facut un salt inainte, in timp ce colegii aveau nevoie de liniste. Ponta mi-a cerut sa plec din partid. Pe de alta parte, eu nu mai pot sa fiu reprezentat de unul ca Ion Iliescu. La 36 de ani nu mai puteam sa stau si sa-l vad in prezidiu pe Iliescu. Nu mai vreau sa mai am de-a face cu PSD pana cand nu se vor mai face alte schimbari”, a mai spus Sebastian Ghita.

CITESTE SI: RENUNTA VICTOR PONTA ? Putem continua cu aceasta MAJORITATE, dar cu alt PREMIER 

“Am luat aceasta decizie. Am in continuare o relatie prieteneasca cu Victor Ponta, dar el este impins de la spate de oameni din partid sa mearga pe un anume drum, eu nu sunt asa important in politica. Voi ramane in continuare in Parlament pentru ca am castigat un colegiu, iar oamenii stiu ce am facut eu pentru ei”, a adaugat proaspatul deputat independent.

Sursa foto: rtv.net