Decizie șoc! Un cunoscut cântăreț român a fost condamnat la 1 an și jumătate de închisoare

Judecătorii au emis o hotărâre definitivă în cazul partenerului de scenă al Mirabelei Dauer, care a fost condamnat la închisoare! Pedeapsa este cu suspendare, dar cântăreţul are o întreagă listă de obligaţii.

În această vară, Raoul a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă. Mai exact, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, echivalând o zi cu 100 de lei, asta însemnând că avea de îndeplinit 200 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria din localitatea de domiciliu.

Raoul, pe numele său din buletin Borlea Rareș Cornel, se consideră nevinovat şi a făcut apel! Asta pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, iar zilele de muncă în folosul comunităţii s-au redus considerabil!

Raoul are de prestat 60 de zile de muncă fără plată

Vestea bună este că cele 200 de zile de muncă în folosul comunităţii s-au redus considerabil. ”Condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, în cadrul Primăriei municipiului Turda, judeţ Cluj sau la Primăria comunei Feleacu, judeţ Cluj, în afară de cazul în care starea de sănătate nu-i permite prestarea respectivei munci.”

Sursa text: cancan.ro