DECIZIE SOC: VICTOR PONTA isi va anunta DEMISIA saptamana aceasta

DECIZIE SOC la GUVERN! In aceste zile se negociaza depunerea mandatului de premier de catre Victor Ponta si numirea unui prim-ministru technocrat, informeaza, in exclusivitate comisarul.ro.

In ciuda asigurarilor date in declaratia de presa sustinuta luni, Victor Ponta este hotarat sa renunte la functia de premier al Romaniei.  Conform sursei amintite, inlocuitorul acestuia va avea misiunea sa  formeze un guvern de tehnocrati. Varianta este acceptata de majoritatea partidelor din actualul spectru politic si agreata de principalii parteneri strategici ai Romaniei.

CITESTE SI: PONTA e DARAMAT. Inca o LOVITURA, la 24 de ore dupa ce a PIERDUT alegerile 

Aceasta decizie a clasei politice are la baza avertismentele clare venite dinspre serviciile secrete care releva un ridicat pericol de mari tensiuni sociale in perioada urmatoare, noteaza comisarul.ro.

In noile conditii, noul Guvern va elabora bugetul pentru 2015 si va functiona pana la alegerea unui nou parlament. Nu detinem insa date in legatura cu aceste amanunte. Probabil ca ele vor fi comunicate la momentul anuntarii deciziei.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Nu intentionez sa imi dau demisia din functia de PREMIER. Vom pica Legea Amnistiei 

Victor Ponta a vrut sa-si anunte demisia inca de duminica seara. Insa a fost sfatuit sa nu o faca. Tot din motivele enumerate mai sus, mai precizeaza sursa citata.

Sursa foto: realitatea.net