Ce a declarat SIMONA HALEP dupa infrangerea cu RADWANSKA si ELIMINAREA DE LA TURNEUL CAMPIOANELOR

Cap de serie numarul unu, SIMONA HALEP a parasit TURNEUL CAMPIOANELOR din faza grupelor, dupa ce a pierdut in doua seturi, scor 7-6(5), 6-1, meciul cu AGNIESZKA RADWANSKA. Simona a explicat ceea ce a simtit pe teren: “Dupa primul set mi-am dat seama ca s-a terminat, NU MAI AVEAM ENERGIE”. 

“Am fost terminata. Nu mai aveam energie. Am fost obosita. Am simţit la un moment dat ca am pierdut sansa de a castiga primul set si de a castiga meciul. Dupa primul set, am stat si mi-am spus ca s-a terminat. Da, antrenorul mi-a spus multe lucruri, dar nu le-am putut auzi, pentru ca ERAM TERMINATA SI FOARTE NERVOASA. Dar s-a intamplat si un lucru bun. Data viitoare voi sti ca daca nu sunt bine pregatita fizic, trebuie sa fac altceva pe teren. Sunt mulţumita de anul asta. Acum vreau doar vacanta. Nu vreau sa ma mai gandesc la tenis. Apoi voi fi mai puternica”, a declarat Halep la conferinta de presa de dupa meci, potrivit site-ului wtatennis. 

CITESTE SI: TURNEUL CAMPIOANELOR: SIMONA HALEP A FOST ELIMINATA DIN FAZA GRUPELOR

Intrebata de victoria din primul meci cu FLAVIA PENNETTA, Halep a declarat ca o sustine pe italianca inaintea duelului cu SHARAPOVA:

“Ii tin pumnii stransi, imi place de ea (n.r. Flaviei Pennetta). Este o persoana minunata. Merita sa fie in semifinale pentru ca a castigat US Open. Da, am inceput turneul bine, dar apoi energia a scazut zi dupa zi. Da, s-a terminat pentru mine”, a conchis Halep.

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor dupa o victorie cu Flavia Pennetta si doua infrangeri, cu Maria Sharapova si Radwanska.

Sursa foto: stirileprotv