Declaratie de dragoste marca Gerard Butler pentru Madalina Ghenea

Actorul scotian Gerard Butler i-a facut o super declaratie de dragoste iubitei sale, modelul Madalina Ghenea. Starul britanic a rostit cateva cuvinte referitoare la relatia pe care o are cu romanca, vorbe care au lasat sa se inteleaga ca Gerard este topit dupa Madalina.

Gerard Butler a vorbit recent despre familia sa si despre relatia pe care o are cu Madalina Ghenea, si, in ciuda faptului ca nu a dat prea multe amanunte, actorul i-a facut o declaratie de dragoste extrem de frumoasa.

“Vreau sa am o familie intr-o zi. Eu sunt foarte apropiat de familia mea, dar este destul de dificil sa ii vad pentru ca lucrez la Hollywood si calatoresc foarte mult. Nu conteaza ce se intampla in viata, ei sunt cei care ma definesc. Imi reamintesc cine sunt si imi face placere sa petrec timpul alaturi de ei” a declarat Gerard Butler despre familia sa.

“Sunt indragostit de o fata cu simtul umorului, sigura pe ea, dulce, care imi topeste inima” a spus actorul atunci cand a fost intrebat despre relatia cu nabadai pe care o are cu Madalina Ghenea.

Sursa foto: qmagazine.ro