Declaratie EMOTIONANTA a lui Bindi, fiica regretatului Steve Irwin

Steve Irwin nu a plecat in lumea celor drepti inainte de a lasa familiei sale pasiunea pentru animale. Bindi si Robert, cei doi copii ai sai, calca deja pe urmele “Vanatorului de Crocodili”.

La 7 ani de la decesul tatalui sau, Bindi (15 ani) vorbeste cu emotie, dar si cu mandrie despre Steve:

“A fost cel mai tare tata din lume. A fost inspiratia noastra, l-am urmat peste tot si vrem sa-i continuam legenda”, a declarat Bindi care are un frate mai mic, Robert (9 ani).

“L-am admirat mai mult decat orice. A fost incredibil. Niciodata nu am avut emotii sa ne apropiem de animale cand eram cu el. Tin minte ca mi-a dat urmatorul sfat: Trateaza animalele asa cum ti-ai dori sa fii tu tratat”, a mai spus Bindi.

Dupa moartea incredibila a tatalui ei, in 2006, Bindi Irwin a a jucat in alte cateva filme, precum “Eliberati-l pe Willy 4 – Evadarea din Golful Piratilor/ Free Willy: Escape from Pirate’s Cove” (2010), “My Babysitter’s a Vampire” (2010) si “Return to Nim’s Island” (2013).

Steve Irwin a aparut pentru prima data in fata telespectatorilor din intreaga lume in octombrie 1996 si a devenit una dintre cele mai indragite si mai recunoscute personalitati de televiziune. Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit dupa ce a fost intepat in piept de acul unei pisici de mare.