DECLARATIE SOC: MADONNA NU a RAPORTAT faptul ca a fost VIOLATA deoarece se simtea UMILITA

Cantareata americana Madonna a dezvaluit intr-un interviu recent ca nu a dorit sa raporteze la Politie faptul ca a fost violata la New York la inceputul carierei sale, in anii ’80, deoarece s-a simtit umilita de acea situatie, informeaza Mediafax, care citeaza contactmusic.com.

In varsta de 56 de ani, artista americana a vorbit despre acel episod traumatizant din trecutul ei, intr-un interviu in care a spus ca nu a raportat violul in epoca deoarece i-a fost rusine.

Intrebata de ce nu a solicitat ajutorul autoritatilor newyorkeze dupa ce a fost violata, Madonna, invitata in emisiunea “Howard Stern Show”, difuzata de postul de radio Sirius XM, a spus: “Tocmai fusesem violata. Pur si simplu am considerat ca nu merita efortul. Era o umilinta prea mare”.

In ciuda acelui incident teribil, cantareata a spus ca o eventuala intoarcere a sa in statul ei natal Michigan nu reprezenta o optiune valida, deoarece nu dorea sa revina in mijlocul unor persoane cu o gandire “simpla“.

CITESTE SI: VIDEO MADONNA A CAZUT DE PE SCENA IN MOMENTUL RECITALULUI DE LA BRIT AWARDS

Ai fost vreodata in orasul Rochester din Michigan? Pur si simplu nu am vrut sa ma intorc acolo. Nu pot sa traiesc in mijlocul unor oameni cu o gandire simpla“, a spus Madonna.

Madonna a facut pentru prima data dezvaluirea socanta despre acel viol intr-un interviu acordat in 1995 revistei New Musical Express, dar nu a mai vorbit despre acel incident pana in 2013, cand a spus ca acel viol a fost comis sub amenintarea unui cutit.

New York nu a fost ce m-am gandit eu ca va fi”, a dezvaluit cantareata intr-un material publicat in Harper’s Bazaar. “Nu m-a primit deloc cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu un pistol. Apoi, violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost dusa sub amenintarea unui cutit si am avut apartamentul spart de trei ori. Nu stiu de ce. Nu aveam nimic de valoare in casa dupa prima spargere, cand imi furasera aparatul de radio“, a adaugat artista americana.

Madonna spune insa ca acele evenimente ingrozitoare au facut-o sa devina o persoana mai puternica.

Intr-un fel a fost o experienta care m-a facut sa deschid ochii. M-a ajutat sa supravietuiesc. Sa reusesc. Insa mi-a fost foarte greu si eram singura. A trebuit sa ma motivez in fiecare zi pentru a putea sa merg mai departe“, a adaugat artista americana.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si “Queen of Pop (regina muzicii pop)“, Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului “Sticky and Sweet“.