Declaratiile Rovanei PLUMB dupa BPN al PSD, in care a fost reconfirmata ca PRESEDINTE INTERIMAR al partidului

ROVANA PLUMB a declarat, la iesirea de la Biroul Politic National (BPN) al PSD, ca le multumeste celor care i-au acordat incredere pentru a continua in functia de PRESEDINTE INTERIMAR al PSD si a raspuns unei serii de intrebari sensibile, la subiecte precum relatia cu Liviu Dragnea sau la informatia potrivit careia i s-a cerut sa aleaga intre fotoliul de ministru si sefia PSD.

”Prin intermediul dvs astazi ma adresez celor peste 700.000 de membri PSD, milioanelor de simpatizanti PSD si romanilor.

PSD are cea mai performanta guvernare, cu cele mai bune masuri economice si sociale care incepe sa se vada in viata de zi cu zi a romanilor.

BPN a decis continuarea guvernarii prin intermediul premierului VICTOR PONTA, alaturi de aliatii nostri ALDE si UNPR, cu presedintele interimar al PSD IN PERSOANA MEA.

CITESTE SI: Sedinta BPN PSD: ZGONEA: ROVANA PLUMB, cea mai POTRIVITA pentru SEFIA PSD. UPDATE

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au participat la biroul politic de astazi pentru increderea pe care mi-au acordat-o si pentru aceasta onoare”, a declarat presedintele interimar PSD.  

Chestionata cu privire la informatia conform careia ar fi primit solicitarea sa renunte la guvern daca vrea sa conduca PSD-ul, Plumb a dezmintit acest lucru.

Intrebata daca isi va depune candidatura pentru conducerea partidului dincolo de interimat, ministrul Muncii a evitat sa ofere un raspuns concret.

”Imi asum responsabilitatea si imi exprim dorinta de a continua la interimatul conducerii PSD pana la Congres, care va fi decis de CExN”, a mai adaugat Plumb.

”Stiu ca imi sunt alaturi toti colegii pentru ca partidul acesta, cand a fost intr-o situatie dificila, s-a comportat cu o ECHIPA si a reusit sa treaca peste. Am avut o discutie cu dl LIVIU DRAGNEA si ne-am lamurit. Discutia dintre noi doi nu este una publica. Va multumesc”, a raspuns presedintele interimar al PSD, intrebata fiind in legatura cu relatia pe care Rovana Plumb o are cu Liviu Dragnea, cel care a declarat inaintea BPN al social-democratilor ca functia de presedinte interimar nu exista in realitate, ci doar ”un loc gol”.

Sursa foto: Informatia Zilei