DECORATII de la TRAIAN BASESCU pentru o serie de personalitati din REPUBLICA MOLDOVA

Presedintele TRAIAN BASESCU a semnat marti mai multe decrete de DECORARE a unor personalitati din Republica Moldova, au anuntat reprezentantii Administratiei Prezidentiale.

Astfel, TRAIAN BASESCU a semnat decretul de DECORARE a lui VLADIMIR FILAT, presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova.

“In semn de inalta apreciere a intregii activitati pusa in slujba dezvoltarii, pe multiple planuri, a relatiilor dintre Republica Moldova si Romania, pentru abnegatia cu care a promovat valorile democratiei si parcursul european al Republicii Moldova, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul National «Serviciul Credincios» – in grad de Mare Cruce domnului Vladimir Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova”, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Totodata, TRAIAN BASESCU a semnat marti decretul de DECORARE a MARIEI CIOBANU, deputat in Parlamentul Republicii Moldova, si a lui IULIAN FILIP, scriitor.

Citeste si: FLORIN TUDOSE a fost decorat POST-MORTEM de presedintele TRAIAN BASESCU

“In semn de inalta pretuire a abnegatiei si daruirii cu care au contribuit la formarea tinerei generatii din Republica Moldova, pentru implicarea constanta in promovarea limbii romane si valorilor democratice, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul National «Serviciul Credincios» – in grad de Ofiter doamnei Maria Ciobanu, deputat in Parlamentul Republicii Moldova, si domnului Iulian Filip, scriitor”, se spune intr-un alt comunicat al Administratiei Prezidentiale.

De asemenea, TRAIAN BASESCU a semnat marti decretul de DECORARE a lui VASILE GROZAV, presedintele postului de radio „Discovery FM” din Republica Moldova.

“In semn de inalta pretuire a abnegatiei si devotamentului dovedite in dezvoltarea relatiilor dintre Republica Moldova si Romania, pentru sustinerea si promovarea constanta a valorilor democratice, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul National «Serviciul Credincios» – in grad de Comandor domnului Vasile Grozav, presedintele postului de radio „Discovery FM” din Republica Moldova”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Citeste si: BASESCU l-a decorat pe trimisul SUA, Duane Butcher

DECORARILE au fost facute la propunerea consilierui prezidential Anca-Ileana Ilinoiu, sef al Departamentului Politica Externa al Administratiei Prezidentiale.

TRAIAN BASESCU a mai semnat marti decretul de DECORARE a domnului Acxente Leucian, invatator la Scoala Primara Bulzestii de Sus, judetul Hunedoara.

“In semn de inalta apreciere pentru intreaga sa cariera inchinata scolii romanesti, pentru daruirea cu totul exceptionala de care a dat dovada in sustinerea actului de educatie la nivel preuniversitar, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul «Meritul pentru Invatamant» – in grad de Cavaler domnului Acxente Leucian, invatator la Scoala Primara Bulzestii de Sus, judetul Hunedoara”, arata Administratia Prezidentiala intr-un alt comunicat de presa.

DECORAREA a fost facuta la propunerea consilierului de stat Gheorghe Angelescu, sef al Cancelariei Ordinelor a Administratiei Prezidentiale.

Sursa foto: obiectiv.info