Degeaba au grămezi de bani! Care sunt cei mai prost îmbrăcați miliardari din lume

Deși au făcut averi impresionante și conduc lumea, miliardarii din Silicon Valley par să se ghideze în viață după principiul că ” nu haina îl face pe om”. Cei mai mulți dintre oamenii de afaceri care sunt adevărate genii ale tehnologiei nu impresionează prin ținutele lor atunci când apar în public, dând impresia că s-ar fi îmbrăcat în grabă cu ce au găsit mai repede în dulap, potrivit dcbusiness.ro.

Recent a fost făcut un top al celor mai prost îmbrăcați miliardari din Silicon Valley, primul loc fiind ocupat de Mark Zuckerberg, cofondatorul și CEO-ul Facebook. Stiliștii spun că Mark Zuckerberg nu are stil atunci când este vorba de îmbrăcăminte, sacourile care a început să le poarte nefiind elegante.

Mark Zuckerberg a început să poarte sacouri când a fost nevoit să se prezinte în fața comisiilor de la Washington sau la Parlamentul European, pentru a da explicații după izbucnirea scandalurilor în care compania sa a fost implicată.

Citește și: CINE A FOST CEL MAI BOGAT OM DIN TOATE TIMPURILE? TOP 10 CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN ISTORIE

Locul secund în topul miliardarilor îmbrăcați cu prost gust este ocupat de Steve Jobs, cofondatorul și CEO-ul Apple, care în ultimii ani de viață a continuat să poarte bluza sa neagră pe gât, o pereche de blugi care păreau luați de la tatăl lui în timp ce tenișii păreau a fi  împrumutați de la Jerry Seinfeld.

Locul trei al topului este ocupat de Bill Gates, care nu renunță sub nicio formă la puloverele în V.  Ocupantul locului 4 al topului,  Shantanu Narayen,  președintele și CEO-ul Adobe Systems Inc., companie care a inventat și deține Photoshop,  poartă întotdeauna haine prea largi pentru corpul lui,  părând că nu îl interesează imaginea sa. Dennis Crowley, cofondator și CEO al Foursquare , rețea de socializare), și cofondator Dodgeball, ocupă locul 5, el abordând o tunsoare , părând a fi un fan al lui Justin Bieber în pragul pensionării, ținuta lui făcându-i să semene cu un student abia sosit în campusul universitar.

Reid Hoffman, situat pe locul 6, cofondatorul și președintele Likedin este și el un ”fruntaș” al miliardarilor prost îmbrăcăți din Silicon Valley., modul în care se îmbracă dând impresia că ar fi un tehnician care vine să instaleze cablul TV.

Tom Anderson, cofondatorul MySpace, se clasează pe locul 7 al clasamentului,  nefiind inspirat în alegeri vestimentare, acesta  preferând să se îmbrace foarte  gros , cu haine care nu au nuanțe vesele. Ocupantul locului 8 al topului, Seth Priebatsch (foto), fondator și CEO al platformei de jocuri pentru telefoane inteligente, SCVNGR, îi place să poarte tot timpul  ochelarii de schi, sandale, rucsacul său norocos dar și tricouri doar de culoare oranj.

Sursa foto: BBC