Deian Sorescu s-a transferat la FCSB

Deian Sorescu s-a transferat la FCSB. Împrumutul de la gruparea poloneză Rakow s-a realizat după 48 de ore de incertitudine. Ioan Becali, agentul internaționalului român în vârstă de 25 de ani, a confirmat pentru presa de profil din România că fostul căpitan de la Dinamo va semna cu gruparea patronată de Gigi Becali.

La rândul său, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat transferul lui Deian Sorescu printr-o postare pe Facebook: „Avem acum și număr 22!”.

Deian Sorescu a purtat numărul 22 la toate cluburile din carieră, inclusiv la Rakow. „Acum o oră am închis telefonul cu Gigi. Ne-a spus că totul este OK! Cluburile s-au înțeles pentru transfer. Asta era ultima piedică. Jucătorul așteaptă redactarea contractului și îl va semna fără niciun fel de probleme. Cu Deian, FCSB se înțelesese de acum două zile”, a declarat Giovanni Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit polonezilor de la publicația Weszlo, FCSB va achita celor de la Rkow suma de 150.000 de euro, iar dacă va dori să-l transfere definitiv după expirarea împrumutului, roș-albaștrii vor trebui să plătească încă un milion de euro.

Sursa foto: wezlo.pl