Delia a cedat nervos după ultimele reacții ale fanilor: ”Am c…e în pantaloni!”

Delia a cedat nervos după ultimele reacții ale fanilor și și-a șocat audiența cu răspunsul oferit acestora pe Instastory.

„Obișnuiți-vă cu ideea că eu mă îmbrac de ceva timp, de vreo doi ani, în haine largi. Nu îmi mai puneți întrebări că m-am plictisit jur. Mă îmbrac cum mă simt bine, mă îmbrac cum am un vibe bun, mai ales pe scenă consider că e foarte important. Cel puțin în cazul meu o haină îmi modifică starea de spirit. Efectiv calmați-vă, o să faceți atac de cord, orice om se îmbracă cum se simte. O femeie adevărată e bărbată, are curaj, îndrăznește să iasă din tipare. (…) Nu îmi spune mie nimeni ce sunt, cum trebuie să mă îmbrac pentru că sunt nu știu ce, nu. Am uitat să menționez că am c*** în pantaloni.”, a transmis Delia prin intermediul unei postări pe InstaStory, potrivit Impact.ro.

Reacția dură a Deliei a venit după ce mai mulți internauți au taxat vestimentația cu care artista s-a prezentat la primele concerte după relaxarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și totodată printre cele mai longevive. A reușit să rămână în topuri schimbându-și des stilul vestimentar și aducând mereu ceva nou în repertoriul ei muzical.

Sursa foto: facebook