DELIA MATACHE, intre scandalul sexual din trecut iscat de un VIDEO pentru adulti si casnicia fericita de acum

Cantareata Delia Matache a fost vizata, in urma cu cativa ani, de un scandal sexual, iscat pe seama unei inregistrari video cu continut pentru adulti realizat alaturi de Edi Iordanescu. De atunci lucrurile s-au mai schimbat, iar frumoasa Delia are o familie si, mai nou, isi doreste un copil.

Una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, Delia Matache are o casnicie fericita si tot ce-si doreste este sa devina mama. Frumoasa artista se declara pregatita sa aiba un copil, insa marturiseste ca nu si-a propus exact cand se va intampla acest lucru.

“Este firesc sa imi doresc copii. Cred ca sunt pregatita si când o sa se intample o sa fiu bucuroasa, indiferent de numar sau de sex”, a declarat Delia, citata de site-ul devoratormonden.ro.

Cat despre casnicia cu sotul ei, Delia Matache a marturisit ca se completeaza perfect unul pe celalalt, precizand ca nu exista neintelegeri care sa duca la suparari.

“Ne completam perfect. Nu exista pretentii, neintelegeri care sa duca la suparari. Daca exista o problema, o discutam ca doi oameni adulti si o rezolvam. Nu exista suparare. Muncesc mult, investesc timp, sentimente, trairi, bani in tot ce inseamna cariera mea de artist. Si rezultatele se vad. imi place: sa cant, sa creez, sa pictez, sa dansez, sa calatoresc. Nu imi place: sa nu fac nimic, sa dau prea multe explicatii, sa expun anumite amanunte din viata mea personala, oamenii falsi, sa incurc lumea. Imi place viata mea exact asa cum e. As vrea mai mult timp”.

In urma cu patru ani, Delia era vizata de un scandal dupa ce revista Spy a dat in vileag o inregistrare asa-zis cu continut XXX in care apare cantareata, alaturi de Edi Iordanescu. Blonda spunea, la acea vreme, ca inregistrarea face parte din intimitatea sa, motiv pentru care nu trebuie sa dea nicio lamurire nimanui.

„Pe mine ma surprinde treaba asta. S-a intamplat demult (…) si au iesit la iveala fotografii si imagini pe care nu mi le-am facut eu. E vorba despre o joaca, de intimitatea mea si a lui Edi. Eram intre patru pereti. Nu imi este rusine de ce am facut, eram doar noi doi si ne jucam”, spunea atunci Delia Matache.

„Nu mi se pare nimic erotic acolo! In casa mea pot sa fac ce vreau, fara sa dau socoteala nimanui, fara sa ma justific.(…)  Pozele nu ne fac cinste, ni le asumam in privat, nu facem nimic extraordinar. Acest accident s-a intâmplat si nu inteleg de ce au aparut acum, si nu acum patru ani”, a mai precizat artista. 

Foto: ziare.com, Realitatea TV