Delia s-a trezit cu un tânăr peste ea în casă! Reacția artistei

Delia Matache este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România, bucurându-se un public numeros, care o susţine şi o apreciază necondiţionat. Recent, artista a povestit o întâmplare amuzantă, prin care a trecut. Blonda s-a trezit cu un necunoscut în casă, notează cancan.ro.

 „Unul care a nimerit în casă. A fost introdus în casă, l-a intrebat ce vrea sa bea, cafea, ceva. Era într-un miting se discuta despre investitie, ceva si a venit un baiat care ma cauta pe mine, un fan. Nu ştiu cum a aflat. Era pentru prima oara cand a venit, a gasit si apartamentul. A fost invitat în casa pentru că venise la o ora cand trebuia să vină alt băiat, s-a facut o confuzie. Bună, numele meu este, asa, ok, pofteşte în casă. Ce bei, l-am aşezat la masă cu toata lumea, îţi dai seama copilul avea vreo 20 de ani si îl întreabă: ce părere ai despre ce se discută aici?

Citește și: RĂSPUNSUL INTELIGENT DAT DE MIHAI BENDEAC UNUI FAN CARE L-A ÎNTREBAT DACĂ A “ARS-O” PE DELIA

Păi eu nu ştiu. Şi la un moment dat apare individul care trebuia să vina şi se trezesc cu o persoană în plus şi hello! Tu cine eşti şi ce cauţi aici? Eu am venit să o văd pe Delia. Este acasă Delia? Eram în dressing, eram jos şi auzeam râsete. Tu îţi dai seama ce a povestit copilul ăla? El se uita prin casă, a fost aşezat la masă i s-a dat o apă, o cafea si în timp ce se discuta făcea: Wow ce casă! Bă! Tu ai facut poză cu el? Păi nu, că nu am apărut. Eu ştiu povestea la 10 minute după. Deci o familia primitoare. (…) A fost funny”, a povestit Delia.

Sursa foto: cancan.ro