Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista

Delia a intrat în colimatoriul unui fan deranjat de faptul că artista încă are curajul de a poza pentru reviste celebre. Și cum apariția pe paginile publicației a fost una cât se poate de decentă, internautul a catalogat-o pe artistă ca fiind prea bătrână pentru astfel de activități.

“Nu mai știi cum să te zbați pentru like-uri… ce ai fost și ce ai ajuns… erai mai frumoasă și mai naturală pe vremea când cântai cu Nick… acum nu vrei să accepți că fiecare om, ca și tine de altfel, îmbătrânește.”, i-a scris fanul, pe Instagram.

Citește și: CONNECT-R ȘI MISHA AU DIVORȚAT! CÂND ȘI DE CE S-AU DESPĂRȚIT DE FAPT CEI DOI ARTIȘTI

Enervată la culme, Delia i-a răspuns tranșant și nu am mai ținut cont de nimic.  “Deci să nu mai pozez în reviste… că “tre să accept că îmbătrânesc”!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu “naturală” înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinți e ok? Să las mult sebum pe frunte… asa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun niste “ștrampi” așa ca pentru vârsta mea… înaintată? Să-mi cumpăr un baston?Oricum… deci să nu mai pozez!;)))) că-s bătrână și nu e ok… să pozam bătrâni! Ești foarte idiot! Incredibil de idiot!!!!”, i-a scris Delia, pe Instagram.

Sursa foto: click