DELIA vorbeste despre adevarul din spatele melodiei care a starnit controverse: “Da, mama!”

Da, mama!, noul hit cantat de Delia Matache a starnit foarte multe controverse dar si multa admiratie.

Unii spun ca piesa ar fi furata iar altii sunt de parere ca ar fi cea mai buna piesa a ei.

Mai sunt si cei care considera ca versurile melodiei sunt destul de nocive pentru tineri, mai ales pentru adolescentele parasite si ca promoveaza consumul de alcool.

Citeste si: Cati bani primeste STEFAN BANICA JR. ca jurat in emisiunea “X Factor” – afla din articol

Delia spune ca se astepta la asemenea reactii: “Intr-un fel ma asteptam. Stiam deja reactiile celor care o ascultasera inainte de lansare si toti erau wow. Poate cea mai tare dintre ele a fost a unei fete care a inceput sa planga imediat in hohote. Stiam ca va atinge multe suflete care au trecut prin asta, dar in acelasi timp stiam ca vor fi si carcotasii care vor comenta de rau. Per total, mie imi place ca toata lumea are o reactie, nimeni nu sta indiferent, toti au o opinie. In ceea ce ma priveste, eu vad asta ca pe un succes“, a declarat artista pentru Evenimentul Zilei.

E prima melodie in limba romana care atinge milionul a doua zi dupa lansare, cred ca prima care face si 5 milioane in o saptamana (azi). Nu cred ca pot sa exprim in cuvinte recunostinta si bucuria pe care le simt in acest moment si asta se datoreaza in mare parte lor, fanilor. Ca o mica recompensa, va invit in public la auditiile X Factor ce se desfasoara zilele astea la Teatrul de Opereta “Ioan Dacian“, a mai spus cantareata.