Demis Roussos va reveni la Bucuresti. Vezi cand

Demis Roussos revine la Bucuresti anul acesta, pe 5 decembrie, pentru a sustine un concert pe scena Salii Palatului. Marele artist va interpreta atat piese specifice sarbatorilor de iarna,  cat si hiturile sale.

Legatura lui Demis cu Romania este una cu totul speciala si dateazade multi ani. Putina lume stie ca Demis a fost casatorit cu o romanca, au declarant organizatorii de la Project Events, citati de Mediafax.

Anul acesta, pe 5 decembrie, la Sala Palatului, Demis va incanta publicul cu piese specifice sarbatorilor de iarna, pe care el le apreciaza in mod special: “Ave Maria”, “White Christmas”, “Silent night”, “Amazing Grace” -, dar si cu hituri precum “Dinata Dinata”, “Goodbye my love goodbye!” si “My friend the wind”.

Pentru concertul din 5 decembrie preturile biletelor variaza intre 50 si 300 de lei, in functie de calitatea locului dorit in sala.

Biletele se gasesc, incepand de astazi, la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, oficiile postale semnalizate “bilete.ro” si online, pe Biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro si eventim.ro.

Sursa foto: facebook.com