OFICIAL! GABRIEL OPREA si-a depus DEMISIA din SENAT

Senatorul GABRIEL OPREA nu a depus pana la aceasta ora DEMISIA din PARLAMENT, a anuntat presedintele forului legislativ CALIN POPESCU TARICEANU, care a precizat ca, intrucat a aflat din spatiul public de intentia lui GABRIEL OPREA, va astepta pana la ora 18.00 ca acest act sa ajunga, informeaza Hotnews.ro.
 
UPDATEGABRIEL OPREA si-a depus DEMISIA din Senat si a anuntat acest lucru pe pagina sa de Facebook, deocamdata insa nu a venit la sedinta plenului Senatului pentru a face anuntul in acest sens, unde este asteptat pana la ora 18.00. Potrivit textului demisiei, aceasta intra in vigoare din 1 octombrie.

Anuntul cu privire la depunerea demisiei a fost facut in plen, la finalul sedintei, si a fost primit cu cateva aplauze. Precizarea Senatului: Cererea de demisie a domnului senator Gabriel Oprea a fost depusa la Cabinetul Presedintelui Senatului azi, 26 septembrie a.c., la ora 17.15. Cererea urmeaza sa fie inclusa pe ordinea de zi a primei sedintei a Biroului permanent care va analiza posibilitatea ca aceasta sa fie trecuta pe ordinea de zi a sedintei plenului, pentru a deveni efectiva.” 

 
STIRE INITIALA
 
 
In caz contrar, marti se va discuta cererea de reluare a votului in cazul cererii DNA, intrucat aceasta a ajuns la Senat si procedural trebuie sa fie dezbatuta si solutionata.  “Am luat cunostinta din spatiul public (de intentia de a isi da demisia). Asteptam pana la ora 18.00”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU la finalul sedintei Biroului Permanent al Senatului. 
 
CITESTE SI: GABRIEL OPREA DEMISIONEAZA DIN SENAT! REACTIA LUI TARICEANU

GABRIEL OPREA trebuie sa isi anunte demisia in plenul Senatului, sedinta fiind programata luni de la ora 16.00 pana la 18.00, iar actul trebuie semnat de presedintele forului legislativ. 

Sursa foto: realitatea