DEMISIE AMANATA! Ministrul Culturii a ajuns la o intelegere cu premierul CIOLOS

Ministrul Culturii, VLAD ALEXANDRESCU, a anuntat vineri ca a convenit cu premierul DACIAN CIOLOS sa nu isi inainteze DEMISIA  inaintea SARBATORILOR PASCALE.

“Am convenit cu Primul-Ministru ca nu imi voi depune demisia inaintea sarbatorilor de Pasti. Sunt ingrijorat ca reactiile furibunde ale celor care vor oprirea reformei ar putea sa prevaleze”, a scris VLAD ALEXANDRESCU, pe pagina sa de Facebook.  “Din toate acestea am inteles ca reforma pe care am inceput-o in domeniul culturii are o larga audienta si raspunde unei asteptari generale de innoire in sectorul cultural. In momentul de fata continuarea acestei reforme este periclitata”, a mai spus el.

CITESTE SI: VLAD ALEXANDRESCU, MINISTRUL CULTURII, A DEMISIONAT DUPA SCANDALUL DE LA OPERA. UPDATE

VLAD ALEXANDRESCU a anuntat in cursul acestei saptamani ca va DEMISIONA, in urma scandalului izbucnit la Opera Romana.  La Opera s-a declansat in urma cu circa trei saptamani un scandal ce a dus la schimbarea a trei directori, in sanul institutiei de cultura existand o falie intre regizorul Johan Kobborg si balerina Alina Cojocaru, pe de o parte, si alti angajati ce acuza “strainii” si discriminarea fata de acestia.

Sursa foto: gandul