DEMISIE cu GREUTATE din PSD. Un lider social democrat renunta la conducerea unei filiale importante

Deputatul PSD Brasov, CONSTANTIN NITA, si-a dat, sambata, DEMISIA din functia de presedinte al filialei Brasov. Comitetul Executiv Judetean al PSD Brasov se va intruni saptamana viitoare si va desemna o persoana care va asigura, interimar, conducerea organizatiei. Pana atunci nu va fi un vid de putere in PSD; din cauza ca demisia lui CONSTANTIN NITA intra in vigoare din data de 4 aprilie, informeaza jurnalistii de la Newsbv.

Comitetul Executiv Judetean al PSD Brasov se va intruni saptamana viitoare si va desemna o persoana care va asigura, interimar, conducerea organizatiei. „Doresc sa le multumesc colegilor din Organizatia Judeteana Brasov alaturi de care am lucrat in acesti ani. De asemenea, am fost onorat sa fac parte din conducerea celui mai mare partid din Romania, un partid care a scris istorie, cu momente extraordinare, dar si perioade mai putin bune.

CITESTE SI: UNPR ISI ELOGIAZA PENALII: OPREA DESEMNAT PRESEDINTE FONDATOR, ONTANU LAUDAT

Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei, sa contribui la promovarea unor proiecte care sa-i asigure Romaniei o pozitie favorabla pe plan extern, dar si o dezvoltare in beneficiul companiilor romanesti, a romanilor in special. De asemenea, multumesc tuturor colaboratorilor externi – reprezentanti ai diferitelor institutii si asociatii, ai mediului de afaceri, ai presei nationale si locale”, a declarat CONSTANTIN NITA. Acesta anuntase inca de anul trecut ca nu va mai candida la Parlament si nici la conducerea filialei.

Sursa foto: realitatea