DEMISIE sau CONCEDIERE? ALEXANDRA COPOS l-a lasat cu ochii in soare pe GEORGE COPOS

Fiica lui GEORGE COPOS a avut o reactie neasteptata dupa plecarea de la conducerea ANA HOTELS. ALEXANDRA COPOS a negat faptul ca ar fi fost CONCEDIATA de tatal ei si sustine ca a decis sa plece din fruntea companiei din motive pur personale. Locul fiicei lui GEORGE COPOS va fi luat de o belgianca de 31 de ani, informeaza postul B1 Tv.

“ALEXANDRA COPOS de Prada renunta la pozitia de conducere executiva ANA HOTELS, ca urmare a unei decizii personale, si va ramane in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale. Ana Hotels, companie hoteliera fondata de GEORGE COPOS, are un nou director general, Christine Schillings, care preia conducerea executiva a companiei de la ALEXANDRA COPOS de Prada, se arata in comunicatul oficial.

Vestea plecarii ALEXANDREI COPOS din fruntea companiei fostului patron al Rapidului a starnit numeroase controverse. Imediat s-a speculat faptul ca GEORGE COPOS ar fi fost nemultumit de activitatea fiicei sale in fruntea ANA HOTELS. Locul acesteia a fost luat de Christine Schillings, o belgianca de 31 de ani.

CITESTE SI: UNIVERSITATEA BUCURESTI: GEORGE COPOS A PLAGIAT SUBTIL PRIN COPIERE DEGHIZATA

ALEXANDRA COPOS a negat insa zvonurile si a sustinut ca a luat aceasta decizie din motive personale.

“Doresc sa fac clar ca aceasta decizie este una pur personala ce tine de dorinta mea de a ma orienta exclusiv pe dezvoltarea strategica ANA HOTELS si de a ma concentra mai mult pe dezvoltarea in continuare a companiei Ana Pan, unde sunt actionar cu 50% si cu care am reusit o crestere spectaculoasa in ultimii doi ani. Numirea lui Christine Schillings, o experta in industria ospitalitatii ce a petrecut 31 de ani alaturi de Hilton International, este una de care sunt mandra si care va aduce un aport semnificativ nu numai in cadrul companiei noastre ANA HOTELS ci si in intreaga industrie a ospitalitatii in Romania” a declarat fiica lui GEORGE COPOS. Aceasta sustine ca  fostul patron al Rapidului a platit deja sumele pe care a fost obligat sa le achite prin hotararile instantelor de judecata

In urma cu aproape doua saptamani, presa financiara relata ca ALEXANDRA COPOS era decisa sa investeasca 8,5 milioane de euro in renovarea camerelor de la hotelul Athenee Palace Hilton.

In 2015, ALEXANDRA COPOS a mai dat 3 milioane de euro pentru renovarea unui restaurant de la hotelul Crowne Plaza, 500.000 de euro pentru un centru de conferinte, dar si 800.000 la Hotelul Sport.

Sursa foto: jurnalul