Denis Albec i-a transmis un mesaj dur lui Nicolae Dică! Acuzații grave ale atacantului

Atacantul Denis Alibec a avut, joi, o reacție dură la adresa fostului sau antrenor de la FCSB, Nicolae Dică. Alibec spune că nu se consideră vinovat pentru ratarea titlului cu FCSB și l-a arătat cu degetul pe Nicolae Dică.

“Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joci singur pe teren. Întrebați-l pe Dică. A trecut, sunt la Astra, nu stau să vorbesc de Dică și de Steaua. Primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf am jucat bine, am fost și căpitan. Păcat că nu am luat campionatul la meciul cu Viitorul. Puteam să ajung în mai multe locuri, dar nu m-a lăsat să plec”, a spus Alibec, potrivit Telekom Sport.

Denis Alibec s-a transferat la sfârșitul lunii iulie de la FCSB la Astra Giurgiu pentru 1 milion de euro. Atacantul vine după un sezon dezastruos în care a marcat un singur gol în 20 de partide la FCSB.

Denis Alibec speră să-și relanseze cariera la Astra și să prindă un transfer în străînătate, dar începutul la Giurgiu nu este deloc promițător. Atacantul nu a marcat niciun gol în cele cinci partide, iar Astra a mai transferat de urgență un atacant.

Sursă foto: sport