DENIS ALIBEC a fost EXCLUS din lotul FCSB! ATACANTUL va primi si o AMENDA URIASA

Denis Alibec a fost exclus, sambata dimineata, din lotul lui FCSB. Finantatorul Gigi Becali a anuntat ca atacantul adus cu doua milioane de euro de la Astra Giurgiu nu mai face parte din lotul vicecampioanei Romaniei ca urmare a gestului facut dupa ce a fost inlocuit in timpul partidei de la Voluntari, informeaza postul de televiziune ProX.

“Asta e acum, pierd bani, dar nu permit asa ceva. Deja s-a umplut paharul. A fost ultima picatura. A distrus toate mingile pe care le-a muncit echipa, apoi tot el s-a suparat ca a fost schimbat. Asta nu se permite niciodata la Steaua”, a spus Becali la ProX.

Finantatorul “ros-albastrilor” a dezvaluit ca antrenorul Nicolae Dica a fost cel care a luat aceasta masura. “Dica mi-a zis ca nu permite asa ceva si ca nu mai exista pentru el. Din acest moment nu mai face parte din lotul echipei. ‘Daca nu sunteti de acord, renunt eu’, asta mi-a spus Dica. I-am zis lui Argaseala aseara, amenda 25% din salariu”, a mai declarat Gigi Becali.

MM Stoica, directorul sportiv al ros-albastrilor, a dezvaluit tot sambata dimineata, la postul de televiziune Digi Sport, si un alt episod care nu s-a vazut pe transmisiunea in direct a partidei, care i-a scos din minti pe oficialii FCSB.

”Poate nu ati realizat. El a aruncat banderola Stelei pe jos, iar Budescu a luat-o e jos si i-a pus-o pe brat lui Florin Tanase. Nu se mai poate tolera asa ceva. Este foarte important cum gândeste el ce s-a intâmplat, daca realizeaza ca trebuie sa se schimbe. Are 26 de ani, totusi. Sunt jucatori care se maturizeaza mai greu, adevarat, dar e momentul ca el sa se reseteze, mingea e in terenul lui acum!

Daca Denis Alibec realizeaza ca se va antrena separat de echipa si ca va depinde doar de el pentru ca Nicolae Dica sa-l reprimeasca in lot va fi bine. Daca nu, atunci chiar va avea o problema”, a spus MM Stoica, intr-o interventie telefonica pentru postul de televiziune amintit.

Denis Alibec are un salariu anual de 300.000 de euro la FCSB, ceea ce inseamna ca va plati 75.000 de euro pentru reactia nervoasa avuta la Voluntari. Denis Alibec a injurat si lovit cu pumnul o usa dupa ce a fost inlocuit de Nicolae Dica in finalul meciului de la Voluntari, terminat la egalitate, scor 0-0.

Antrenorul Nicolae Dica a comentat, aseara, iesirea nervoasa avuta de atacantul ros-albastrilor, Denis Alibec. Tehnicianul vicecampioanei Romaniei intelege ca Alibec nu trece printr-un moment usor, dar afirma ca nu se comporta ca un profesionist. “Nu am apucat sa vorbesc cu Denis. Intrebati-l pe el de ce are aceste iesiri. O sa am o discutie cu el si vom vedea ce va fi in viitor”, a declarat Dica la postul de televiziune Digi Sport. “E clar ca trece printr-un moment greu, nu a marcat inca in campionat. Dar comportamentul lui nu este asa cum ar trebui sa fie al unui jucator profesionist”, a conchis  Nicolae Dica.

Sursa foto: sport