DENIS ALIBEC la STEAUA! PRIMA DECLARATIE A ATACANTULUI

Cel mai bun atacant din LIGA I, DENIS ALIBEC, a oferit prima declaratie dupa ce transferul sau la STEAUA BUCURESTI a fost parafat si oficializat in aceasta dimineata.

DENIS ALIBEC le-a transmis un mesaj jucatorilor de la STEAUA BUCURESTI, carora le-a promis ca va da multe goluri. “Sa ma astepte cu bratele deschise ca vin hotarat sa castig trofee la STEAUA BUCURESTI, asa cum am facut-o si cu Astra si ca se pot baza pe mine ca pe un bun coleg. Acum, nu-mi ramane decat sa sper sa se faca pana la urma acest transfer, adica sa fiu apt si din ianuarie cand intra in vigoare mutarea”, a spus DENIS ALIBEC pentru jurnalistii de la ziarul Ring.

Apoi, DENIS ALIBEC a mentionat ca isi doreste ca de la STEAUA BUCURESTI sa ajunga in scurt timp la o echipa mare. “Este unul dintre obiectivele mele. Normal ca de la STEAUA BUCURESTI sunt mult mai multe sanse sa te vada cluburile mari si sa te transferi in fotbalul mare”, a completat DENIS ALIBEC.

STEAUA BUCURESTI a platit 1.7 milioane de euro pentru a-l cumpara pe DENIS ALIBEC de la Astra. Suma a fost achitata in aceasta dimineata, dar DENIS ALIBEC va sosi la STEAUA BUCURESTI abia la inceputul lunii ianuarie. In contract exista o clauza conform careia Astra va da banii inapoi daca DENIS ALIBEC se va accidenta pana in iarna.

Sursa foto: sport