DENIS ALIBEC prefateaza DERBY-UL dintre DINAMO si FCSB! Ce spune SEPTARUL ros-albastrilor

Denis Alibec a prefatat partida derby dintre Dinamo Bucuresti si FCSB. Atacantul echipei ros albastre a vorbit despre importanta derby-ului cu Dinamo, ce se va disputa, luni, pe „Arena Nationala”, cu incepere de la ora 20.30.

Denis Alibec,  atacantul echipei FCSB, crede ca „ros-albastrii” sunt superiori valoric rivalilor de la Dinamo. Fotbalistul echipei antrenate de tehnicianul Laurentiu Reghecampf crede ca derby-ul de maine este decisiv pentru soarta titlului si crede ca, daca va castiga, FCSB va fi campioana.

„Meciul cu Dinamo este cel mai important. Sper ca suporterii sa vina in numar cat mai mare. Este frumos sa vina lumea la stadion si sa ne incurajeze. Eu nu am presiune. Eu doar joc fotbal si incerc sa imi fac cat mai bine treaba. Sunt mai in forma ca niciodata. Sper sa marchez. Valoric, suntem peste Dinamo. Conteaza cine va avea ambitia mai mare. Trebuie sa avem ambitie si sa marcam mai mult ca ei. Daca vom castiga maine, suntem campioni. Da, ne-ar multumi si un punct”, a spus Alibec.

Sursa foto: prosport.ro