Dennis Man va fi prezentat oficial la Parma. El este cel mai scump fotbalist român vândut din Liga I

Dennis Man este la distanță de o semnătură pentru a deveni cel mai scump jucător transferat din Liga I. Vedeta de la FCSB este foarte aproape, după câteva săptămâni de negocieri aprige, să fie transferat în Serie A, la Parma, mutare confirmată și de finanțatorul Gigi Becali.

Update 2: Dennis Man a ajuns, joi după amiază, la Collecchio, în cantonamentul italienilor de la AC Parma. Urmează vizita medicală și semnarea contractului, în cazul în care nu vor apărea probleme. În această seară va avea loc prezentarea oficială a internaționalului român de 22 de ani.

Update: „Ieri (n.red. marți) era vorba de 15 milioane, 13+2. Acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu 2 milioane. Man a plecat pe 13 milioane. E posibil duminică să joace la Parma. Mai multe nu pot să vă spun. Am convenit cu patronul lor să fie confidențial, pentru că îi stricăm ploile.

Man va avea un salariu de 1 milion, 1 milion și o sută pe an. Va semna pe 4 ani și jumate. Are contractul deja trimis. E 99% făcută mutarea! Citește contractul la ora asta, mai trebuie să semneze. Pleacă de la 20.000 pe lună și se duce la 100.000. Mai trebuie să plătească 80.000 împrumutul pentru apartament, pe care i l-am dat eu”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Din suma totală, Gigi Becali va rămâne cu 11 milioane de euro. De câștigat va avea și UTA, clubul de la care a fost cumpărat Man, în 2016. Arădenii vor primi 2 milioane de euro.

Știre inițială

Dennis Man, cel mai bun jucător român din 2020 și golgheterul la zi din Liga I, va semna cu Parma un contract valabil pe 5 sezoane, iar FCSB va încasa suma de 13 milioane de euro, în rate, pe parcursul a doi ani și jumătate. În plus, gruparea din Berceni mai poate primi alte două două milioane de euro în funcție de randamentul și reușitele lui Man:

Un milion de euro după ce Dennis Man ajunge la 15 selecții pentru echipa națională de seniori, pe durata celor cinci ani de contract.

Un milion de euro după ce Dennis Man ajunge la 10 goluri înscrise pentru Parma în primii doi ani de contract.

Condiția pusă de Gigi Becali

“Am acceptat oferta, dar ei au zis că vor să dea banii în doi ani și jumătate. Am spus că nu e nicio problemă, doar că vreau o scrisoare bancară. Ei sunt la retrogradare și Parma a mai intrat în faliment, iar dacă intră în faliment, eu nu mai iau niciun ban.

Americanul a zis că a dat 70 de milioane pe club și a mai cheltuit 80 de milioane, dar pe mine nu mă interesează de câți bani a băgat. Pe mine mă interesează de banii mei. Au zis că nu-mi pot da o scrisoare de garanție.

A vorbit și MM Stoica acum, pentru că eu nu știu engleză, și a rămas că așteaptă să-l sune. Eu fără garanție bancară nu-l dau, nu sunt disperat după bani. Îl dau și cu 12,5 milioane pe loc. Afacerea s-a făcut, doar că vreau garanție”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Sursa foto: sport