DENUNT SOC GHEORGE STEFAN i-a TURNAT pe BASESCU si COCOS. Este vorba de BANI NEGRI

GHEORGHE STEFAN, edilul din Piatra Neamt, a ajuns la capatul puterilor dupa cateva luni bune petrecute in AREST PREVENTIV, si a inceput sa spuna procurorilor anticoruptie tot ce stie legat de DOSARUL MICROSOFT si nu numai.

GHEORGHE STEFAN,  supranumit si PINALTI, le-a explicat inclusiv judecatorilor ca a bagat BANI NEGRI in campania lui TRAIAN BASESCU din 2009. Potrivit unor surse judiciare, GHEORGHE STEFAN ar fi recunoscut, MIERCURI, in fata judecatorilor ca a strans BANI NEGRI pentru campania prezidentiala din 2009 a lui TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: VIDEO HALUCINANT Avocatul lui GHEORGHE STEFAN: Cineva din PDL a FURAT spaga! 

Intr-o declaratie mai ampla in fata instantei, GHEORGHE STEFAN a recunoscut ca a acceptat sa-si foloseasca influenta asupra unor persoane, pentru a obtine bani necesari finantarii unor campanii electorale, anunta Antena 3. 

Numele fostului presedinte TRAIAN BASESCU apare in DENUNTUL lui GHEORGHE STEFAN. Pinalti le-a declarat anchetatorilor ca gentile cu bani de la DORIN COCOS au ajuns la sediul de campanie al fostului presedinte si la sediul PDL.

GHEORGHE STEFAN  sustine insa ca DORIN COCOS se teme sa confirme acest lucru, dupa ce fiul sau, ALIN COCOS, a fost ARESTAT. “S-ar putea ca aceste genti sa fi ajuns si la PDL (Aleea Modrogan), si la sediul de campanie al lui TRAIAN BASESCU, la intrarea in Centrul Vechi. Am vazut declaratia lui Flutur, dupa denuntul lui Gabi Sandu, acesta (adica Flutur) declarand ca existau doua sedii de campanie, dar cred ca lui DORIN COCOS ii este frica sa vorbeasca, el fiind cazut psihic dupa arestarea fiului sau.

Cred ca ii este frica sa spuna adevarul, desi eu de nenumarate ori i-am reprosat in arestul Capitalei ca nu spune adevarul si datorita acestui lucru eu sunt in aceasta situatie, dar si el”, a mai spus GHEORGHE STEFAN.

CITESTE SI: INCENDIAR: GRESEALA SAU INTENTIE? UDREA l-a dat in gat pe TRAIAN BASESCU – document 

Sursa foto: jurnalul.ro