Deputat PSD ARGES : Am fost AVERTIZATI de retineri printr-un SMS

Deputatul PSD CATALIN RADULESCU a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, cu privire la RETINEREA primarului municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, ca la nivelul PSD Arges se stia ca mai multi lideri politici sunt monitorizati si ca vor urma chiar RETINERI, in urma unui SMS DE AVERTIZARE primit, in opinia sa, de pe un telefon al unui serviciu secret.

“Nu stiu daca colegii mei v-au spus, dar am avut acest semnal de doua saptamani de zile, ca se vor intampla aceste chestiuni in Arges. (…) Stiam ca suntem toti monitorizati, stiam ca or sa inceapa chiar RETINERI, pentru ca am primit o informare pe un MESAJ.

Citeste: SOCIAL-DEMOCRATUL CATALIN MARIAN RADULESCU, ATAC DUR LA DNA

Anul trecut, de exemplu, la inceputul anului, intrebati toti parlamentarii, am primit acelasi mesaj, prin care toti eram atentionati ca or sa inceapa aceste dosare, ca o sa fim ARESTATI.

Telefonul pe care am incercat sa sunam noi nu se poate apela, deci probabil ca este un telefon al unor servicii secrete care probabil s-au saturat. E un razboi clar, se vede clar ca e un razboi de suprematie. Acelasi MESAJ l-am primit si acum”, a declarat RADULESCU.

El a adaugat ca MESAJUL continea o lista cu 14 persoane monitorizate, printre care si primarul Tudor Pendiuc, iar informatia a fost discutata la nivelul conducerii PSD Arges.

“In mesaj s-a spus ca (…) este o lista de oameni care sunt monitorizati 24 din 24 de ore, inclusiv la sediul partidului, si ca vor incepe astfel de manifestari. (…) Era si domnul primar (Tudor Pendiuc — n.r.) pe lista, absolut. (…) MESAJUL s-a primit in momentul in care s-a facut o dezbatere in care au fost atacate serviciile secrete, daca va amintiti, la un post de televiziune. (…) A primit o singura persoana acest mesaj si era o lista de 14 persoane. (….) MESAJUL de la inceputul anului a fost unul, mesajul asta a fost altul. (…) Acum zece zile, sapte zile, l-am si discutat, l-am si prezentat. (…) Ca suntem o multime de 14 persoane care suntem monitorizati 24 de ore din 24”, a precizat deputatul social-democrat.

Citeste si: FIICA PRIMARULUI PITESTIULUI, TUDOR PENDIUC, A FOST RETINUTA. EDILUL ESTE AUDIAT IN CONTINUARE LA DNA

Deputatul PSD Catalin Radulescu este si el inculpat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA. El a fost trimis in judecata, pe 18 aprilie 2014, pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita.