Deputatii ARUNCA o SUMA URIASA pentru a se ILUMINA

Camera Deputatilor a lansat o licitatie pentru cumpararea a aproape 14.000 de becuri, pentru care estimeaza ca va plati peste jumatate de milion de lei.

Camera Deputatilor a lansat, vineri, pe SEAP o procedura de licitatie pentru achizitionarea de “surse de iluminat”, valoarea estimata a contractului fiind de 578.375 lei (peste 125 de mii de euro), potrivit Newsro.

Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut. Conform caietului de sarcini, Camera Deputatilor va cumpara 13.990 de becuri de diferite tipuri: LED, LED lumanare, spot LED, tub fluorescent, lampa halogen. Sunt solicitate produse de inalta calitate, performanta si fiabilitate.

De la inceputul lunii aprilie, Camera Deputatilor a mai lansat proceduri de licitatie pentru: retehnologizarea statiei de hidrofor si a instalatiilor conexe din Palatul Parlamentului, inclusiv elaborarea documentatiei de proiectare, la o valoare estimata de 3.679.950 lei fara TVA; lucrari de reparatii la drumul de acces din zona Izvor, la o valoare estimata de 385.000 de lei; servicii de revizii la aparatele de control tehnic antitetorist, la o valoare estimata de 166.666,66 lei.

Sursa foto: realitatea