DEPUTATII l-au salvat pe ministrul-actor BOGDAN STANOEVICI. Un nou afront adus DIASPOREI

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla privind diaspora intitulata “Romanii de pretutindeni, victimele unui actor netalentat si dezinteresat”, depusa de PNL si PDL si dezbatuta de plen in timpul campaniei electorale.

Deputatii au respins acum motiunea cu 178 de voturi “impotriva”, 106 “pentru” si 22 abtineri. Deputatul PNL Mircea Dolha a declarat, dupa vot, ca ii pare foarte rau ca majoritatea parlamentara a decis sa lase pe mai departe un actor in Guvernul Ponta in loc sa-l lase pe scena, referindu-se la Bogdan Stanoevici, ministru delegat pentru romanii de pretutindeni.

CITESTE SI: VOTUL prin CORESPONDENTA, samanta de SCANDAL in Camera Deputatilor 

“Ne pare foarte rau ca majoritatea parlamentara a decis sa lase pe mai departe un actor in Guvernul Ponta in loc sa-l lase pe scena, pentru ca nu poate reprezenta romanii de pretutindeni si a dovedit acest lucru si o va dovedi si in viitorul apropiat”, a sustinut el.

Deputatul UDMR Marton Arpad a replicat, exprimandu-si indignarea fata de faptul ca un deputat face discriminare pe baza de profesie. “Si eu sunt actor si acesti actori, chiar si in lumea buna, sunt unii dintre ei politicieni acceptati si cateodata reprezinta cu mai mare cinste tara noastra ca unii politicieni”, a spus Marton Arpad.

CITESTE SI: DUMITRU OPREA (PDL) solicita discutarea ORDONANTEI 55 in plenul SENATULUI

Motiunea simpla privind diaspora a fost depusa la Camera in 13 octombrie.

Sursa foto: jurnalul.ro