Deputatul COMAN, un an de inchisoare cu executare

Deputatul GHEORGHE COMAN, un domn curtat de PC, dar care a ajuns parlamentar pe lista PPDD, a primit, luni, un an de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, hotararea Inaltei Curti fiind definitiva.

Avand in vedere ca GHEORGHE COMAN a incercat ingreunarea anchetei prin fuga de la flagrant, cel mai probabil acest lucru a atras condamnarea cu executare. Daca va avea un temei si o conduita buna in penitenciar, COMAN va putea cere eliberarea dupa executarea a 8 luni de inchisoare.

Faza de recurs s-a solutionat foarte repede si judecatorii au decis sa-l condamne la un an de inchisoare. Coman se afla dupa gratii, dar ar putea fi eliberat in iarna anului viitor pentru buna-purtare. 

Afla aici mai multe detalii despre dosarul deputatului Coman

Aflat in prezent in inchisoare, GHEORGHE COMAN, urmarit penal pentru coruptie, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita peste 3.000 de lei, ca sa-l mentina in functie pe seful Directiei sanitar-veterinare Buzau.

Cand si-a dat seama ca este in mijlocul unei actiuni a procurorilor DNA, Coman pur si simplu a fugit cu masina si abia joi dupa-amiaza a fost localizat si retinut pe drumul spre Ploiesti.

Foto: Agerpres

Citeste si: Doi parlamentari sunt audiati in comisiile juridice pentru incuviintarea arestarii

Foto: Antena 3