Deputatul CRISTIAN RIZEA a renuntat sa mai candideze la PRIMARIA SECTORULUI 5

Deputatul PSD CRISTIAN RIZEA a anuntat, vineri, ca nu va mai candida la PRIM ARIA SECTORULUI 5, dupa ce procurorii anticoruptie de la DNA au solicitat RETINEREA si ARESTAREA PREVENTIVA a sa pentru trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor.

“Nu voi mai candida la Sectorul 5. Nu stiu de ce 7 ani de zile nu am putut fi chemat o singura data si doar acum inainte cu doua luni inainte de alegeri. E o intrebare retorica. Voi trece cu forta si demnitate peste acest moment. Imi voi dovedi nevinovatia in fata instantei,” a spus CRISTIAN RIZEA vineri la Parlament, unde a venit sa isi consulte dosarul aflat la biroul comisiei juridice.

CITESTE SI: DNA A SOLICITAT INCUVIINTAREA RETINERII SI ARESTARII PREVENTIVE A DEPUTATULUI CRISTIAN RIZEA. UPDATE

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va da un raport luni asupra solicitarii DNA de incuviintare a RETINERII si ARESTARII PREVENTIVE a social-democratului CRISTIAN RIZEA, iar cel mai probabil votul decisiv in plen va avea loc miercuri.  Dosarul care a venit miercuri seara la Camera Deputatilor, impreuna cu solicitarea procurorilor, contine 2474 pagini, in 8 volume.  Raportul dat de Comisia Juridica este unul consultativ, insa obligatoriu din punct de vedere procedural. 

Sursa foto: realitatea