Deputatul ION EPARU, INTERIMAR al PSD Ploiesti dupa DEMISIA lui IULIAN BADESCU

Deputatul Ion Eparu a fost desemnat presedinte interimar al PSD Ploiesti, dupa demisia din partid a fostului lider al organizatiei, primarul demisionar al Ploiestiului, Iulian Badescu, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si luare de mita, informeaza un comunicat al organizatiei locale a social-democratilor, informeaza Agerpres. 

Potrivit sursei citate, Biroul Permanent Judetean (BPJ) l-a desemnat pe Ion Eparu in functia de presedinte interimar al PSD Ploiesti, pe care o va ocupa pana la organizarea Conferintei municipale de alegeri.

CITESTE SI: PRIMARUL DIN PLOIESTI, IULIAN BADESCU, A DEMISIONAT SI DIN TOATE FUNCTIILE PE CARE LE AVEA IN PSD

De asemenea, adauga documentul, in urmatoarele 30 de zile Eparu va elabora o strategie pentru reorganizarea PSD Ploiesti.

Iulian Badescu, primar al Ploiestiului aflat la primul mandat, a fost arestat preventiv saptamana trecuta, el fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu intr-un dosar instrumentat de DNA care vizeaza acordarea de fonduri de la bugetul local echipei de fotbal FC Petrolul Ploiesti.

Badescu a renuntat luni la toate functiile pe care le detinea in partid, inclusiv la calitatea de membru. De asemenea, el a demisionat din functia de primar al Ploiestiului.