Deputatul OVIDIU RAETCHI a devenit membru al grupului PNL

Deputatul Ovidiu Raetchi a parasit grupul parlamentar al PC-PLR, devenind membru al grupului PNL. Raetchi a fost exclus din PC, printr-o decizie luata de Biroul Executiv Central al formatiunii in 23 septembrie, pe motiv ca acesta s-a situat in afara politicii partidului, sustinand candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale.

Vicepresedintele PC Codrin Scutaru a precizat la momentul respectiv ca motivatia excluderii lui Ovidiu Raetchi este ca acesta a avut pozitii publice privind sustinerea candidatului PNL, Klaus Iohannis, dupa ce l-a sustinut pe Crin Antonescu.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Ovidiu Raetchi, deputatul dat afara din partidul lui Voiculescu: “Categoric il sustin pe IOHANNIS” 

“PC a sustinut consecvent candidatura lui Victor Ponta, suntem in alianta cu PSD, UNPR si nu putem avea pozitii publice care deviaza de la politica partidului. Ovidiu Raetchi l-a sustinut ba pe Crin Antonescu, acum a scris pe blog ca il sustine pe Iohannis. Nu putem tolera la nivel de partid acest lucru”, a spus Scutaru.

CITESTE SI: Deputat PC exclus din partid pentru ca a sustinut candidatura lui KLAUS IOHANNIS

“Era caraghios pentru Ponta sa fie omagiat pe stadioane si sa primeasca castane din propria coalitie. PSD-ul e un partid cu mesaj-bloc, foarte inchegat in idei, nu tolereaza dizidente interne – asa ca a pus piciorul in prag si reprezentantii lor din PC au trebuit sa rezolve problema. Ma simt ca un membru al dreptei dupa ruperea USL si categoric il sustin pe Iohannis, doar asta a fost motivul formal pentru care am fost exclus”, declara Raetchi pentru Mondo News la scurt timp dupa excluderea sa.

Sursa foto: adevarul.ro