Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU a lansat proiectul “CONFERINTELE VARSTEI A TREIA”

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a lansat, joi 28 ianuarie, cu sprijinul Filialei sector 6 a Organizatiei persoanelor de varsta a treia a Partidului National Liberal proiectul “CONFERINTELE VARSTEI A TREIA”

Acest proiect consta intr-un ciclu de prezentari pe diverse teme, evenimente culturale, workshop-uri, competitii sportive specifice varstei a treia, evenimente de socializare, adresate seniorilor din sectorul 6 al Capitalei si menite de a creste calitatea vietii si oferi o alternativa placuta si utila de petrecere a timpului liber.

“In cursul zilei de ieri  28 ianuarie 2016 , am lansat cu sprijinul Filialei sector 6 a Organizatiei persoanelor de varsta a treia a Partidului National Liberal proiectul “CONFERINTELE VARSTEI A TREIA”.  Acest proiect consta intr-un ciclu de prezentari pe diverse teme, evenimente culturale, workshop-uri, competitii sportive specifice varstei a treia, evenimente de socializare , adresate seniorilor din sectorul 6 al Capitalei si menite de a creste calitatea vietii si oferi o alternativa placuta si utila de petrecere a timpului liber.

CITESTE SI: DEPUTATUL RAZVAN MIRONESCU A VERIFICAT STAREA LUCRARILOR LA RETEAUA DE TERMOFICARE DIN MILITARI

Evenimentul de ieri s-a desfasurat in ambianta familiala a Clubului Seniorilor “Marin Preda” din bd. Iuliu Maniu si l-a avut ca invitat pe Dr. Stefan Andrei Bichis, medic de recuperare medicala si kinetoterapie care a prezentat celor peste 40 de seniori prezenti diverse aspecte legate de afectiuni ale membrelor, coloanei vertebrale si sistemului osos, inclusiv prezentarea unor exercitii de mobilitate si igiena articulara ce pot fi facute la domiciliu.

CONFERINTELE VARSTEI A TREIA vor continua in diverse locatii din sector cu evenimente planificate dar si cu activitati care se vor face la solicitarea participantilor, in scopul de a raspunde direct preferintelor acestora. Participarea lectorilor care vor sustine prezentari si a tuturor celor care vor contribui la buna desfasurare a actiunilor se face exclusiv pe baza de voluntariat, in scopul dezvoltarii spriritului de responsabilitate sociala in randul cetatenilor sectorului 6.”, se arata in comunicatul de presa remis de RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: