Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU a trimis o solicitare referitoare la SECTORUL 6 catre CGMB

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a trimis o solicitare catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti si primarul general RAZVAN SAVA. In aceasta interpelare, RAZVAN MIRONESCU solicita, in mod expres, reabilitarea si completarea strazii LINIEI , intre str. Valea Cascadelor si str. Lujerului din SECTORUL 6.

In acest context, deputatul PNL reaminteste si faptul ca, in ultimii opt ani, SECTORUL 6 nu a beneficiat de nici o investitie din partea Primariei Municipiului Bucuresti sau a institutiilor din subordinea Consiliului General.  In continuare va prezentam, in varianta integrala, solicitarea deputatului RAZVAN MIRONESCU:

CITESTE SI: DEPUTATUL PNL RAZVAN MIRONESCU SOLICITA DEMITEREA SEFULUI CNAS, VASILE CIURCHEA

„Catre : CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI    

Spre stiinta : Primarului General RAZVAN SAVA

Ref. : reabilitare strada LINIEI , sector 6

Stimate doamne , stimati domni , Consilieri Generali ai Municipiului Bucuresti ,

Va scriu in calitate de deputat ales in sectorul 6 al Capitalei , un sector care dupa cum stiti nu a beneficiat in ultimii 8 ani de nici o investitie din partea Primariei Municipiului Bucuresti sau a institutiilor din subordinea Consiliului General. 

Aceasta situatie nu mai poate continua , pentru ca sectorul 6 este in acest moment  una dintre daca nu cumva cea mai aglomerata zona a Capitalei , iar investitiile  urgente in infrastructura  au devenit vitale , lipsa acestora fiind un disconfort enorm pentru locuitorii sectorului 6 datorita frecventelor blocaje din trafic , poluarii de toate tipurile, iar investitiile sunt si ele afectate de aceasta situatie .

Cunosc proiectele care sunt acum in diverse stadii de implementare si derulare , proiecte care au fost aprobate de Consiliul General , insa orizontul de timp in care acestea vor fi finalizate este destul de indepartat datorita complexitatii lor si diverselor piedici de ordin juridic sau birocratic care au aparut si vor apare cu siguranta.

Va supun azi atentiei un proiect mult mai simplu ca si posibilitate de punere in opera , si care ar rezolva macar partial una dintre marile probleme ale sectorului 6 , si anume blocajul in trafic si implicit poluarea fonica si cu gaze de pe bulevardul Iuliu Maniu .

Este vorba de reabilitarea si completarea strazii LINIEI , intre str. Valea Cascadelor si str. Lujerului . Mentionez ca aceasta lucrare ar rezolva in mod fericit doua probleme majore ale zonei : preluarea unei parti din traficul de pe bulevardul Iuliu Maniu , in portiunea cea mai aglomerata a sa , si reabilitarea zonei respective care acum arata total necorespunzator, cu drum desfundat, depozite necontrolate de gunoaie, vegetatie spontana si portiuni inaccesibile. Mentionez ca cei peste 3000 locuitori de pe strada si intrarea Liniei au trimis numeroase sesizari catre autoritatile locale, dar si catre mine ca reprezentant al lor in Parlamentul Romaniei pentru a solicita includerea acestei artere intr-un program de reabilitare care sa le permita un trai decent, la standarde europene , in momentul de fata  situatia fiind dezastruoasa .

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU CERE EXPLICATII MINISTERULUI DEZVOLTARII SI MINISTERULUI TRANSPORTURILOR IN CAZUL SURPARII CAROSABILULUI DIN ZONA EROILOR

Avand in vedere cele de mai sus va rog , doamnelor si domnilor Consilieri Generali, sa aveti in vedere includerea strazii LINIEI in bugetul anului 2016 , cel putin la nivel de SF si PT , pentru a se demara modernizarea atat de necesara si dorita de locuitorii ei a acestei artere .

Cu deosebita stima ,

RAZVAN HORIA MIRONESCU

Deputat sector 6”

Sursa foto: mondo news