DNA a solicitat incuviintarea RETINERII si ARESTARII PREVENTIVE a deputatului CRISTIAN RIZEA. UPDATE

Deputatul PSD CRISTIAN RIZEA a fost adus, miercuri, cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), intr-un dosar in care, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, are calitatea de suspect pentru TRAFIC de INFLUENTA. 

UPDATE 16.20: DNA a solicitat parlamentului aviz pentru incuviintarea RETINERII si ARESTARII PREVENTIVE a deputatului CRISTIAN RIZEA pentru TRAFIC de INFLUENTA, LUARE de MITA, INFLUENTAREA DECLARATIILOR si SPALAREA BANILOR (2 ACTE MATERIALE). Faptele s-au petrecut in anul 2009. 

UPDATE 13.10: CRISTIAN RIZEA a fost adus de procurori la sediul DNA, la intrarea in sediul institutiei politicianul social democrat avand calitatea de suspect, iar la iesire candidatul PSD la PRIMARIA SECTORULUI 5 era deja urmarit penal pentru TRAFIC de INFLUENTA, informeaza postul B1 Tv.

„M-au chemat pentru o problemă mai veche, care s-a rezolvat acum şase ani pe civil, iar acum o s-o rezolv şi din punct de vedere penal”, a spus CRISTIAN RIZEA la iesirea din sediul DAN

CRISTIAN RIZEA este presedintele  filialei PSD Sectorul 5 si isi anuntase intentia de a candida la primaria acestui sector. Sursele citate au precizat ca ar fi vorba de trafic de influenta legat de RA-APPS si Primaria Chiajna.  Aceleasi surse sustin ca pentru TRAFICUL de INFLUENTA s-ar fi pretins 300.000 de euro.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea