DEPUTATUL PSD CRISTIAN RIZEA pus sub CONTROL JUDICIAR pe CAUTIUNE. UPDATE

Deputatul PSD CRISTIAN RIZEA, acuzat de TRAFIC de INFLUENTA, SPALARE de BANI si influentarea declaratiilor, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Deputatii au incuviintat, miercuri, retinerea lui, insa au respins cererea de arestare preventiva formulata de procurorii anticoruptie.

UPDATE 09.00:  Procurorii le-au instiintat pe CRISTIAN RIZEA ca a fost pus sub CONTROL JUDICIAR pe CAUTIUNE, deputatul urmand sa depuna suma de 350 000 de euro, informeaza postul de televiziune Digi24. Are termen 6 zile sa depuna banii, in caz contrar, ar putea fi luate alte masuri impotriva deputatului PSD.

CRISTIAN RIZEA a iesit de la DNA dupa aproximativ o ora. Le-a declarat jurnalistilor ca nu e un pericol public si sa se va prezenta la DNA ori de cate ori va fi chemat. “Nu mi-am invocat copilul ieri in Parlament decat in contextul faptului ca as fi un pericol pentru ordinea publica. Cred ca nu sunt, pentru ca sunt un tatal responsabil, in cursul unei proceduri de adoptie. Voi veni la DNA ori de cante ori voi fi convocat de procurori”, a spus CRISTIAN RIZEA. 

CRISTIAN RIZEA le ceruse colegilor sa voteze impotriva solicitarii procurorilor, invocand inclusiv faptul ca are un baiat de doi ani si jumatate pe care l-a adoptat impreuna cu sotia sa si ca a fost ridicat “de pe stada ca un fugar”, desi este deputat.

Sursa foto: jurnalul