Deputatul PSD Petre Petrescu sustine ca presedintele PSD Dolj Claudiu Manda l-a amenintat cu moartea

Deputatul PSD de Dolj Petre Petrescu sustine ca a fost amenintat cu moartea de Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, transmite Agerpres.

Petrescu sustine ca totul a inceput inca de pe vremea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de anul trecut si au continuat pana in luna februarie cand a decis sa depuna plangere la Parchet. 

“Claudiu Manda a sunat-o intr-o seara pe sotia mea si i-a spus ca ma omoara (…). Lucru inexplicabil, pentru ca noi doi am fost prieteni. Carmen, sotia mea, chiar l-a intrebat cum este posibil sa dea telefon si sa spuna asa ceva. S-a tinut de cuvant si a inceput cu tot felul de actiuni impotriva mea prin institutii ale statului, fapt care a culminat cu o actiune a lui Manda in timpul campaniei electorale cand a chemat mai mul “Pozitia copilului” a castigat marele premiu la Festivalul Filmului Francofon, de la Namur “Pozitia copilului” a castigat marele premiu la Festivalul Filmului Francofon, de la NamurFoto: Arhiva Filmul lui Calin Peter Neter, “Pozitia Copilului”, a castigat premiul pentru cel mai bun film al Festivalului International al Filmului Francofon de la Namur, din Belgia, care s-a incheiat vineri. De asemenea, actrita principala, Luminita Gheorghiu, a primit trofeul pentru cea mai buna actrita, informeaza Mediafax. Filmul regizat de Calin Peter Netzer a primit premiul “Bayard d’Or”, in cadrul galei de premiere a celei de-a 28-a editii a festivalului. In anul 2012, un alt film romanesc a fost marele castigator al Festivalului de Film de la Namur, “Toata lumea din familia noastra”, in regia lui Radu Jude. Trei filme romanesti in competitia Festivalului International al Filmului de la Namur Avandu-i in distributie, pe langa Luminita Gheorghiu, si pe Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu sau Ilinca Goia, filmul a castigat prestigiosul premiu Ursul de Aur, la cea de-a 63-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, din luna februarie. Totodata, “Pozitia copilului” a fost desemnat sa reprezinte Romania la premiile Oscar din martie 2014. ti angajati de la Salubritate din comunele Predesti, Sopot, Plesoi si le-a cerut sa nu ma voteze, pentru ca altfel ii da afara de la serviciu si pe ei si pe membrii familiilor lor. El a recunoscut fapta pe care a facut-o cand a fost chemat la Parchet. De atunci au tot avut loc actiuni de intimidare, de amenintare, desi eu la inceput am zis ca a fost o chestiune trecatoare, generata de alegeri sau mai stiu eu ce. M-am hotarat si am depus plangere la parchet pentru amenintare”, a declarat presei vineri deputatul Petre Petrescu.

Deputatul Petrescu spune ca toate aceste actiuni ale lui Claudiu Manda au facut parte “dintr-un plan” conceput de altcineva cu scopul de a schimba conducerea PSD Dolj care pana in aprilie l-a avut ca presedinte pe Ion Prioteasa, cumnatul lui Petre Petrescu, acesta ocupand functia de secretar executiv.