VLAD COSMA a fost audiat la DNA PLOIESTI. DEPUTATUL PSD este URMARIT PENAL. UPDATE

Deputatul PSD VLAD COSMA a fost adus, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) acolo unde va fi audiat de procurorii anticoruptie in cadrul dosarului in care este inculpat cumnatul premierului VICTOR PONTA, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 15.22: VLAD COSMA a parasit sediul DNA Ploiesti dupa ce a fost audiat de procurorii anticoruptie in dosarul cumnatului premierului VICTOR PONTA. VLAD COSMA este URMARIT PENAL pentru schimbarea destinatiei FONDURILOR EUROPENE, SPALARE de BANI si TRAFIC de INFLUENTA si a fost pus sub CONTROL JUDICIAR pentru o perioada de 60 de zile care ar putea fi prelungita in functie de ceea ce vor decide procurorii in cazul sau. 

VLAD COSMA este fiul presedintelui CJ Prahova, MIRCEA COSMA. Deputatul PSD VLAD COSMA a fost adus cu mandat la DNA si este audiat in calitate de suspect.

VLAD COSMA si tatal lui, MIRCEA COSMA , presedintele Consiliului Judetean Prahova, sunt urmariti penal pentru trafic de influenta. Parlamentul a respins cerea de ARESTARE PREVENTIVA a deputatului PSD.

Cei doi ar fi cerut si primit peste un milion de euro de la reprezentantii unor societati comerciale pentru a le încredinta diverse lucrari publice.

Sursa foto: jurnalul.ro