Deputatul RAZVAN MIRONESCU a coordonat o ampla actiune de curatenie in CARTIERUL DRUMUL TABEREI

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a solicitat PRIMARIEI SECTORULUI 6, prin intermediul unei adrese trimise la ADPU SECTOR 6, o ampla actiune de curatenie a spatiului verde, toaletare a vegetatiei, replantarea pomilor si refacerea gardurilor si a tuturor cailor de acces catre interiorul zonei de blocuri din arealul strazii VALEA OLTULUI din cartierul DRUMUL TABEREI.

„Strada Valea Oltului este fara indoiala una dintre cele mai circulate artere din sectorul 6. De aceea, spatiul verde adiacent blocurilor existente pe una dintre laturile strazii este serios afectat de poluare, praful de la trafic si lucrarile de la metrou si de gunoaiele aruncate cu nonsalanta de cetatenii certati cu bunul simt.

De aceea, in urma discutiilor cu cetatenii din zona, am solicitat PRIMARIEI SECTORULUI 6, prin ADPDU SECTOR 6, o ampla actiune de curatenie a spatiului verde, toaletare a vegetatiei, replantare de pomi si refacere a gardurilor si a tuturor cailor de acces catre interiorul zonei de blocuri, inclusiv construirea de rampe pentru accesul carucioarelor de copii. Actiunea este in plina desfasurare iar rezultatele se vad pe teren. PROMIT DOAR LUCRURI PE CARE SUNT SIGUR CA LE POT REALIZA !”, a notat deputatul RAZVAN MIRONESCU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: facebook / razvan mironescu