Deputatul RAZVAN MIRONESCU a initiat doua AMENDAMENTE in favoarea realizarii unor lucrari cu finantare guvernamentala in SECTORUL 6

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a initiat doua AMENDAMENTE la proiectul BUGETULUI de STAT pentru 2016 in favoarea realizarii unor lucrari cu finantare guvernamentala in SECTORUL 6, se arata intr-un comunicat de presa remis Mondo News. Primul amendament initiat de RAZVAN MIRONESCU se refera la SUPLIMENTAREA BUGETULUI alocat REABILITARII TERMICE a cladirilor de locuit din SECTORUL 6, in timp cel al doilea se refera la SUPLIMENTAREA BUGETULUI alocat lucrarilor la pasajul suprateran de pe DJ 602 Centura Bucuresti – Domnesti.

In continuare va prezentam, in varianta integrala, comunicatul de presa al deputatului RAZVAN MIRONESCU

“In cursul zilei de ieri a fost inaintat Parlamentului spre dezbatere si adoptare proiectul Legii Bugetului de stat pe anul 2016. Avand in vedere realitatile si necesitatile locuitorilor din sectorul 6 al Capitalei, am initiat doua amendamente in favoarea realizarii unor lucrari cu finantare guvernamentala de mare importanta pentru cetatenii din sectorul 6.

1. Amendament la bugetul MDRAP,  Capitolul 5001 – Grupa 51 – Reabilitarea termica a cladirilor de locuit: amendamentul solicita suplimentarea bugetului alocat cu suma de 500.000 mii lei, suma fiind provenita de la redistribuirea bugetului Programului National de Dezvoltare Locala.

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU A FACUT O SERIE DE PRECIZARI LEGATE DE PRETUL DE VANZARE AL LOCUINTELOR DIN ANL BRANCUSI

Justificarea amendamentului este data de necesitatea continuarii Programului de reabilitare termica a cladirilor de locuinte in sectorul 6, cu finantare de la bugetul local si de la bugetul MDRAP, in vederea atingerii obiectivului de crestere cu minim 20% a eficientei energetice a cladirilor de locuit pana in anul 2020 .

2. Amendament la bugetul Ministerului Transporturilor – CNADNR,  Cod Obiectiv 1122 – Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucuresti- Domnesti: amendamentul solicita suplimentarea  bugetului alocat acestui obiectiv  cu suma de 70.000 mii lei, suma fiind provenita de la redistribuirea bugetului alocat dezvoltarii infrastructurii locale de transport.

Justificarea amendamentului este data de necesitatea inceperii imediate cu maxim de forte disponibile a exproprierilor si a lucrarilor de constructie aferente acestui obiectiv avand in vedere ca realizarea lui va dura 24 de luni si este un obiectiv de importanta majora pentru fluidizarea traficului din zona Ghencea- str.Brasov- str. Valea Oltului din sectorul 6. De asemenea, in cursul anului 2016 Primaria Municipiului Bucuresti va incepe lucrarile de largire a str. Prelungirea Ghencea la 4 benzi, artera care se va uni cu obiectivul Pasaj suprateran Bucuresti-Domnesti, iar CNADNR va incepe lucrarile la Centura de Sud a Bucurestiului, care- de asemenea- este legata de acest obiectiv”.

Sursa foto: adevarul