Deputatul RAZVAN MIRONESCU a supervizat AMENAJAREA si MODERNIZAREA unor SPATII PUBLICE din SECTORUL 6 – FOTO

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a participat personal, vineri dupa amiaza,  la supervizarea AMENAJARII si MODERNIZARII unor spatii publice din SECTORUL 6. Acesta a discutat personal cu cetatenii din SECTORUL 6 pentru a afla o parte dintre doleantele lor

RAZVAN MIRONESCU a semnalat Directiei de Mediu din Primarie atat depozitele necontrolate de gunoi intalnite cat si situatiile in care salubrizarea unor zone sau locuri de joaca din SECTORUL 6. 

CITESTE SI: RAZVAN MIRONESCU A REZOLVAT PROBLEMA REABILITARII UNOR PARCARI SI A UNUI LOC DE JOACA DIN SECTORUL 6 – GALERIE FOTO

In urma demersurilor, RAZVAN MIRONESCU a obtinut AMENAJAREA si MODERNIZAREA unor locuri de joaca in str. Orsova, Aleea Lunca Florilor, a doua LOCURI de ODIHNA si numeroase LOCURI de PARCARE tot in str. Dealul Macinului. 

“In ultimele zile am umblat mult prin sectorul 6 , am intalnit si rezolvat o multime de probleme dar am comunicat mai putin. Motivul este pe de o parte dinamica actiunilor, care nu a permis fotografii imediate, dar si activitatea parlamentara, deosebit de intensa in ultima saptamana. In continuare salubrizarea ramane, dupa parerea mea, problema principala a sectorului 6 si de aceea am semnalat prompt Directiei de Mediu din Primarie atat depozitele necontrolate de gunoi intalnite cat si situatiile in care salubrizarea unor zone sau locuri de joaca lasa de dorit.

Sunt mandru de faptul ca in urma demersurilor intreprinse ca urmare a discutiilor cu cetatenii , am obtinut amenajarea si modernizarea unor locuri de joaca in str. Orsova, Aleea Lunca Florilor, si urmeaza doua in str. Dealul Macinului. De asemenea s-au amenajat doua locuri de odihna si numeroase locuri de parcare tot in str. Dealul Macinului si sunt in lucru doua locuri de joaca. In str. Moinesti, s-a amenajat deja o parcare pe locul unui teren viran si va urma amenajarea unui loc de sah acoperit si reabilitarea locului de joaca.Tot in cursul saptamanii viitoare se va finaliza modernizarea unui loc de joaca in str. Veteranilor. Sa speram ca vremea va tine cu noi si vom putea finaliza pana la Sarbatorile de Iarna toate lucrarile pe care ni le-am propus in asa fel incat sa-i prezentam Mosului un sac plin de realizari pentru 2015 !

PROMIT DOAR LUCRURI PE CARE SUNT SIGUR CA LE POT REALIZA !”, a scris deputatul RAZVAN MIRONESCU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: facebook / razvan mronescu