Deputatul RAZVAN MIRONESCU a verificat starea lucrarilor la reteaua de termoficare din MILITARI

Deputatul RAZVAN MIRONESCU a efectuat o vizita, impreuna cu viceprimarul Sectorului 6, ADRIAN ENACHE, in cartierul Militari pentru a verifica starea lucrarilor la reteaua de termoficare.

O avarie importanta ce a provocat intreruperea alimentarii cu agent termic a circa 110 blocuri de-o parte si de alta a strazii Apusului , intre Bd, Iuliu Maniu si Bd. Uverturii, informeaza deputatul pe un site de socializare.

” Lucrarile erau la ora 17.30 cand au fost realizate imaginile in plina desfasurare , lucrandu-se simultan in trei puncte cu o echipa de 15 muncitori si maistri de la RADET si numeroase utilaje . Din fericire , nu a fost necesara decopertarea str. Apusului , reparatiile fiind efectuate prin caminele de vizitare existente”, declara RAZVAN MIRONESCU

CITESTE SI: Conducerea RADET anunta cand se va REMEDIA avaria din cartierul Militari

“Am avut satisfactia sa constat o mobilizare deosebita din partea echipelor RADET pentru rezolvarea avariei in cursul acestei seri si reluarea alimentarii cu agent termic a celor 7000 apartamente afectate cel tarziu pana la ora 24. La fata locului erau prezenti Directorul General Vitalariu , Directorul Tehnic Turculeasa si seful de sectie pe sectorul 6 Cristea , adica toti factorii de decizie RADET responsabili pentru bunul mers al lucrarilor de reparatie . 
La ora 22.15 mai erau 30 minute de lucru la ultima sudura dupa care incepe incarcarea instalatiei asa incat la ora 24 alimentarea consumatorilor sa fie reluata”, conchide liberalul.

CITESTE SI: BUCURESTI: O noua AVARIE la RADET. 110 BLOCURI din cartierul MILITARI afectate, REACTIE RADET si ELCEN. UPDATE

RAZVAN MIRONESCU a anuntat ca va monitoriza cu atentie situatia pana la intrarea in normal .

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU