Deputatul RAZVAN MIRONESCU ii solicita o serie de explicatii vicepremierului VASILE DANCU

Deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU ii solicita vicepremierului VASILE DANCU o serie de explicatii la scurt timp dupa ce a aparut informatia potrivit careia in judetul Teleorman urmeaza sa fie construite doua arene sportive in valoare de 16 milioane de euro in conditiile in care in SECTORUL 6 elevii din doua licee si cinci scoli gimnaziale nu au nici macar o sala de sport.

„Domnule Vicepremier si Ministru al Dezvoltarii Vasile Dancu, explicati va rog celor 380.000 de locuitori ai sectorului 6 de ce elevii din 2 licee si 5 scoli gimnaziale ale sectorului ( Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu si Colegiul Tehnic Gh. Asachi , scolile nr. 160, 197, 176, 163, 168) nu au unde sa faca orele de sport, unitatile de invatamant respective neavand sali de sport, iar domnia voastra cheltuiti banii publici pentru doua obiective cu utilitate discutabila, in judetul celui care v-a incalzit scaunul de ministru.

Sunt convins ca inclusiv in judetul Teleorman si in mii de localitati de pe intreg cuprinsul tarii elevii se duc la toaleta in curtea scolii, nu au apa calda si caldura, iar o sala de sport decenta au vazut doar la televizor ( cei care au asa ceva) . Asa ca mai usor cu sifonatul banilor inainte de campania electorala si de la inaltimea tehnocratiei dvs. uitati-va si la prioritatile cetatenilor”, a scris deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU pe pagina sa de Facebook.

Judetul Teleorman, de unde e originar Liviu Dragnea, va avea doua stadioane modernizate din bani publici la Alexandria si Turnu Magurele, desi echipele locale joaca in Liga a 4-a si a 3-a. Costurile? Circa 12 milioane de euro pentru Alexandria si peste 4,2 milioane de euro pentru Turnu Magurele, ambele din bugetul de stat. De ce are nevoie FCM Alexandria, o echipa fara traditie in fotbal, sa joace pe un stadion nou cu Astra Plosca, Atletic Orbeasca, Metalul Peretu si Avintul Bragadiru? “Dupa serviciu, omul trebuie sa isi poata reface capacitatea de munca”, explica administratorul orasului cu 46.000 de locuitori. Banii vor fi furnizati de Compania Nationala de Investitii, companie in subordinea Ministerului Dezvoltarii, condus de Vasile Dincu. Spre comparatie, alte orase cu echipe de traditie in fotbal au stadioane noi construite cu sume similare, dar cu facilitati mult mai avansate, potrivit jurnalistilor de la Hotnews.

Sursa foto: adevarul