Deputatul RAZVAN MIRONESCU si-a petrecut ZIUA DE NASTERE la CLUBUL SENIORILOR din Sectorul 6 (FOTO)

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU a decis sa isi petreaca ZIUA DE NASTERE intr-un mod inedit: alaturi de COMUNITATEA SENIORILOR DIN SECTORUL 6, alaturi de care MIRONESCU a avut oportunitatea sa colaboreze in cadrul mai multor proiecte de-a lungul timpului. 

”Doua ore din ziua mea de nastere le-am petrecut astazi alaturi de SENIORII DIN COMUNITATEA SECTORULUI 6. Alaturi de colegii cu care colaborez la cabinetul parlamentar din Militari, am mers la CLUBUL SENIORILOR de pe CALEA PLEVNEI, care ne sunt prieteni de multa vreme.
Impreuna cu seniorii nostri am facut de-a lungul anilor multe evenimente, unul dintre ele chiar la Parlament, eveniment care a avut un ecou frumos in comunitate: am prezentat icoanele pictate de varstnici pentru Paste. Asadar, m-am gandit ca ar fi un gest frumos, de ziua mea, sa petrec cateva ore cu cei carora le datoram atat de mult. Am folosit aceasta ocazie pentru a face planuri de viitor, o alta expozitie la Parlament, mai bogata si mai diversificata in lucrari, un Festival de Teatru si orice dragii nostri seniori isi doresc”, a relatat deputatul RAZVAN MIRONESCU pe contul sau de facebook.

CITESTE SI: SENIORII DIN SECTORUL 6 AU CELEBRAT ZIUA ARMATEI ROMANE

Postarea a fost insotita si de urmatoarea galerie foto: 

Sursa foto: facebook RAZVAN MIRONESCU