Deputatul RAZVAN MIRONESCU solicita DEMITEREA presedintelui CEC BANK, RADU GHETEA

Deputatul liberal RAZVAN MIRONESCU solicita ministrului Finantelor Publice demiterea presedintelui CEC BANK, RADU GHETEA. Cererea politicianului vine la numai cateva ore dupa ce bancherul a anuntat lansarea unui produs de credit bancar total neadecvat pietei autohtone.

In opinia lui RAZVAN MIRONESCU, actiunea lui RADU GHETEA este o incercare de manipulare si inducere in eroare consumatorii de credite ipotecare privind viitoarele efecte ale Legii DARII in PLATA.

In continuare va prezentam, in varianta integrala, comunicatul deputatului RAZVAN MIRONESCU:

„Ieri (n.red. luni 1 februarie) am asistat la un exemplu de incercare de manipulare odioasa orchestrat de un bancher provenit din vremurile “odioase si sinistre” dinainte de 1989, l-am numit pe presedintele CEC Bank Radu Ghetea.

CITESTE SI: INTERVIU DANIEL ZAMFIR: LEGEA DARII IN PLATA ESTE DOAR PENTRU CEI CARE AU FACUT IMPRUMUTURI SA CUMPERE O CASA SAU UN TEREN PENTRU O CASA

Incercand sa induca in eroare consumatorii de credite ipotecare privind viitoarele efecte ale Legii darii in plata, acesta a anuntat lansarea unui produs de credit bancar total neadecvat pietei, cu intentia vadita de a distorsiona perceptia cetatenilor despre viitorul creditelor ipotecare.

Tin sa-i reamintesc distinsului domn Ghetea ca CEC Bank este o banca unde actionar majoritar este STATUL ROMAN, si nu este terenul de joaca al domniei sale lasat mostenire de vreun bunic bogat. Astfel, orice actiune cu potential de defaimare sau pagubitoare la adresa unui bun al Statului se pedepseste conform legilor, ori produsul bancar lansat tendentios ieri este profund antipopular si in afara pietii , deci total neatractiv si cu potential de a aduce prejudicii de imagine grave singurei banci a STATULUI ROMAN. Solicit de aceea Ministrului Finantelor Publice demiterea de urgenta a domnului Radu Ghetea din functia de Presedinte al CEC Bank.

Razvan Mironescu

Deputat PNL

Vice presedinte Comisia pentru Industrii si Servicii Camera Deputatilor”

Specialistii CEC BANK lucreaza la elaborarea unui produs de finantare imobiliara, care va permite romanilor sa cedeze bancii casa in cazul in care nu mai au posibilitatea, pe parcursul perioadei de rambusare, sa achite imprumutul.

“Lucram la definirea noului produs de finantare imobiliara. Va fi un credit ipotecar in care clientul are posibilitatea sa dea in plata la un anumit moment. Acest produs va avea cu siguranta un avans mult mai mare si niste conditii de creditare mult mai severe” preciza luni pentru publicatia on-line BankingNews, Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Sursa foto: realitatea