Deputatul VLAD COSMA, la iesirea de la DNA Ploiesti: Nu-l cunosc pe IULIAN HERTANU

Deputatul PSD VLAD COSMA a ajuns, joi, la sediul DNA Ploiesti, el fiind citat de procurori pentru a da declaratii in dosarul in care este cercetat in stare de arest preventiv cumnatul premierului VICTOR PONTA, IULIAN HERTANU.

UPDATE 15: 55: Deputatul PSD VLAD COSMA a declarat, joi, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca nu-l cunoaste pe cumnatul premierului VICTOR PONTA, IULIAN HERTANU.

VLAD COSMA a mai aratat ca joi a studiat dosarul si ca a facut o declaratie in care “a spus adevarul”.

La intrarea in sediul DNA, VLAD COSMA a spus ca pâna acum a studiat dosarul iar joi urmeaza sa faca si declaratii.

Cu putin timp inaintea de sosirea deputatului PSD la sediul DNA Ploiesti, din institutie iesise tatal sau, presedintele CJ Prahova, MIRCEA COSMA, care a dat declaratii timp de trei ore in acelasi dosar.

Citeste si: MIRCEA COSMA, audiat la DNA PLOIESTI

Cumnatul premierului, IULIAN HERTANU, si omul de afaceri VLADIMIR CIORBA se afla in arest preventiv, acestia fiind urmariti penal intr-un dosar instrumentat de DNA Ploiesti, care vizeaza mai multe infractiuni, printre care si cea de deturnare de fonduri europene.

Citeste si: IULIAN HERTANU, cumnatul lui PONTA, a primit inca 3o de zile de AREST PREVENTIV

In acelasi dosar, directorul SC Grossman, Ilie Dragan, este arestat la domiciliu, in timp ce alte cinci persoane sunt urmarite penal sub control judiciar — deputatii SEBASTIAN GHITA si VLAD COSMA, presedintele CJ, MIRCEA COSMA, fostul consilier judetean, Mihail Coman si omul de afaceri Liviu Munteanu.

Sursa foto: activenews.ro